Παραδοσιακή συριανή συνταγή για ντιπ μαϊντανού όλο άρωμα- Parsley from Syros!

Μερίδες : 4-5 Προετοιμασία: 10mΈτοιμο σε: 10m

Παραδοσιακή συριανή συνταγή για ντιπ μαϊντανού που φτιάχνεται με πάρα πολλούς τρόπους όπως  με πατάτα ή κρόκο αυγού τριμμένη φρυγανιά (γαλέτα) ακόμα και με βρασμένες πατάτες. Μπορείτε να προσθέσετε και λίγη μουστάρδα για πιο έξτρα γεύση. Σερβίρουμε επίσης με πολλούς τρόπους, γιατί ταιριάζει τέλεια και με ψητά κρέατα άλλα και ψάρια το καλύτερο όμως είναι σαν ντιπ πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί, είναι το κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο που φέρνει τη θάλασσα, το καλοκαιρινό αεράκι και τα νησιά στο τραπέζι μας.

Εκτέλεσή

Βήμα 1
Πολτοποιούμε στο multi όλα τα υλικά με τελευταίο το λάδι που προσθέτουμε σταδιακά, ώστε να αποκτήσουμε ένα ενιαίο μείγμα που θυμίζει αλοιφή.

Βήμα 2
Σερβίρουμε αμέσως και φυλάμε το υπόλοιπο στο ψυγείο για 2-3 ημέρες.

Παραδοσιακή συριανή συνταγή για ντιπ μαϊντανού όλο άρωμα- Parsley from Syros!

Παραδοσιακή συριανή συνταγή για ντιπ μαϊντανού όλο άρωμα- Parsley from Syros!

Παραδοσιακή συριανή συνταγή για ντιπ μαϊντανού όλο άρωμα- Parsley from Syros!

Παραδοσιακή συριανή συνταγή για ντιπ μαϊντανού όλο άρωμα- Parsley from Syros!

Παραδοσιακή συριανή συνταγή για ντιπ μαϊντανού όλο άρωμα- Parsley from Syros!

Syros Island parsley to serve as a dip or on toasted bread. There are many variations with potato or egg yolk, is the something different, that brings the sea and the Islands at our table. A bit more from summer on our plate today.

Ingredients

caper

onions

parsley

stale bread

garlic

lemon juice
Method
Step 1
Mash in multi all materials with last the oil gradually add, in order to obtain a uniform mix reminiscent of ointment.

Step 2
Serve immediately and keep the rest in the refrigerator for 2-3 up 5 days.

 

Πηγή: www.zannetcooks.com
Close