Πασχαλινά γαρδουμπάκια

Πασχαλινά γαρδουμπάκια. Συνταγή για Πασχαλινά γαρδουμπάκια από αρνίσια συκωταριά και αρνίσια εντεράκια για την Ανάσταση και το Πάσχα.

Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας πεντανόστιμα και ζουμερά Πασχαλινά γαρδουμπάκια από αρνίσια συκωταριά και αρνίσια εντεράκια. Δεν θα χρειαστούν πολλά για να είναι νόστιμα και αυθεντικά. Μόνο αλάτι, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο. Αυτά τα γαρδουμπάκια θα τα ψήσουμε σε καλαμάκι από σουβλάκι στον φούρνο και θα γίνουν ανάρπαστα το Πάσχα.

συνταγή-για-γαρδουμπάκια-

Τα γαρδουμπάκια μας έχουν αυθεντική γεύση και μας θυμίζουν τα γαρδουμπάκια που έφτιαχνε η γιαγιά και ο παππούς όταν κάναμε Πάσχα στο χωριό. Σίγουρα αυτά τα πεντανόστιμα και πικάντικα γαρδουμπάκια δεν μπορούν να λείπουν από το Πασχαλινό σας τραπέζι.

Δείτε την εκτέλεση για τα Πασχαλινά γαρδουμπάκια παρακάτω:

συνταγή-για-γαρδουμπάκια-

Ένας εύκολος και νόστιμος μεζές που κάνουμε πάντα το βράδυ της Ανάστασης. Έγινε μια πρόβα σήμερα γιατί δε θα ξαναμαγειρέψουμε κρέας μέχρι το Πάσχα

Εκτέλεση για τα πασχαλινά γαρδουμπάκια

Αρχικά πλένουμε πολύ καλά την συκωταριά και την στεγνώνουμε εξίσου καλά. Στην συνέχεια την κόβουμε σε όχι πολύ μεγάλα κομμάτια. Έπειτα πλένουμε τα εντεράκια του αρνιού και τα γυρνάμε. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

συνταγή-για-γαρδουμπάκια-

Παίρνουμε ένα ξύλο από σουβλάκια, που να μην είναι μικρό και σουβλίζουμε τα κομμάτια εναλλάξ. Τυλίγουμε με τα εντεράκια και προσθέτουμε αλάτι και ο πιπέρι.

Δείτε ακόμα Συνταγή για Γαρδουμπάκια κοκκινιστά

συνταγή-για-γαρδουμπάκια-

Επίσης τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για περίπου 1 ώρα. Μετά το πρώτο τέταρτο ψησίματος τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.

Tips για τα Πασχαλινά γαρδουμπάκια

Μπορούμε να φτιάξουμε τα ίδια γαρδουμπάκια με συκωταριά και εντεράκια από κατσίκι.

συνταγή-για-γαρδουμπάκια-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Ρουλα Λυρου

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close