Πασχαλινά Κουλουράκια: Η καλύτερη συνταγή για το 2023

Πασχαλινά Κουλουράκια: Η καλύτερη συνταγή για το 2023: Η Τζένη Τσανακτσίδου ετοιμάζει για εμάς αφράτα και αρωματικά πασχαλινά κουλουράκια που λιώνουν στο στόμα! Η αρχική συνταγή είναι του αγαπημένου Στέλιου Παρλιάρου. Θα γίνουν τα αγαπημένα σας.

    Για το άλειμμα στα κουλουράκια

  • αυγα 1
  • νερό 1 κουταλιά της σούπας

Οι μέρες για το Πάσχα πλησιάζουν και φυσικά οι μέρες για να ετοιμάσουμε τα Πασχαλινά μας κουλουράκια εξίσου. Αν ακόμη δεν έχετε αποφασίσει, τι Πασχαλινά κουλουράκια θέλετε να φτιάξετε η Τζένη Τσανακτσίδου μας δίνει μία φανταστική ιδέα.

Δείτε ακόμα Τα Πασχαλινά κουλουράκια της Γωγώς Σαμίου

Πασχαλινά κουλουράκια με βούτυρο που λιώνουν στο στόμα, απόλυτα αφράτα και μέσα στην γλύκα και φυσικά αποτελούν την καλύτερη συνταγή για το Πάσχα 2023. Θα γίνουν τα αγαπημένα σας και σίγουρα θα τα λατρέψετε. Είναι αρωματικά και πεντανόστιμα και το σημαντικότερο…οικονομικά και πανεύκολα.

Η συνταγή είναι της φίλης μας Τζένης Τσανακτσίδου

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα Πασχαλινά Κουλουράκια: Η καλύτερη συνταγή για το 2023

κουλουράκια-βουτύρου-για-το-Πάσχα-συνταγή-

Εκτέλεση για τα Πασχαλινά κουλουράκια

Αρχικά τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια το βούτυρο κρύο και το αδειάζουμε μαζί με το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, την ζάχαρη, τα αυγά και το μπέικιν πάουντερ στον κάδο του μίξερ. Ζυμώνουμε καλά μέχρι να πάρουμε ένα ομοιογενές ζυμάρι.

Αν το ζυμάρι μας βγει μαλακό και κολλάει στα χέρια, το αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο. Πλάθουμε τα κουλουράκια μας σε ό,τι σχέδιο θέλουμε και τα αλείφουμε με χτυπημένο αυγό με νερό. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς Κελσίου, σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να ροδίσουν.

Πασχαλινά Κουλουράκια: Η καλύτερη συνταγή για το 2023

Tips για τα κουλουράκια βουτύρου για το Πάσχα

Όσο ποιο πολύ ψήνονται γίνονται τραγανά! Εάν ψήσουμε λιγότερο γίνονται μαλακά. Εμείς χρησιμοποιήσαμε βούτυρο γάλακτος. Αν θέλουμε βάζουμε ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού. Τα αφήνουμε τουλάχιστον μισή ώρα να κρυώσουν για να τα βάλουμε σε τάπερ.

κουλουράκια-βουτύρου-για-το-Πάσχα-συνταγή-

Δείτε όλες τις Πασχαλινές μας συνταγές με ένα κλικ ΕΔΩ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close