Πιπεριές Φλωρίνης με τυρί και μπέικον

Συνταγή για να φτιάξεις τις πιο λαχταριστές γεμιστές πιπεριές Φλωρίνης στον φούρνο, με πλούσια γέμιση από τυρί και μπέικον. Μια γρήγορη, πανεύκολη και εντυπωσιακή συνταγή που θα απογειώσει το καλοκαιρινό τραπέζι

Υλικά:

Οι γεμιστές πιπεριές Φλωρίνης είναι το μεζεδάκι που τρώμε όλοι το καλοκαίρι. Στη συγκεκριμένη συνταγή έχουμε γεμίσει με τυρί που λιώνει και τραγανό μπέικον. Αυτή η version είναι πολύ απολαυστική πιστέψτε με!

Εκτέλεση

Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια Τις χαρακώνουμε και τι ανοίγουμε

Βάζουμε λαδόκολλα, αραδιάζουμε τις πιπεριές, ραντίζουμε με ελαιόλαδο Αφήνουμε για 15 λεπτά Ετοιμάζουμε τη γέμιση

Βγάζουμε τις πιπεριές αφού μαλακώσουν λίγο, τις γεμίζουμε και Ρίχνουμε ψιλοκομμένη πιπεριά από πάνω Ραντίζουμε πάλι με ελαιόλαδο Ψήνουμε στους 200 βαθμούς Μέχρι να ψηθούν

Παναγιώτα Κυριακου

Καλή επιτυχία

Με ένα κλικ εδώ δείτε τις καλύτερες συνταγές μας