Πιπεριές Φλωρίνης με τυρί και μπέικον..Είναι να σας τρέχουν τα σάλιαααα!!
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια
Τις χαρακώνουμε και τι ανοίγουμε
Βάζουμε λαδόκολλα, αραδιάζουμε τις πιπεριές, ραντίζουμε με ελαιόλαδο
Αφήνουμε για 15 λεπτά
Ετοιμάζουμε τη γέμιση
Βγάζουμε τις πιπεριές αφού μαλακώσουν λίγο, τις γεμίζουμε και Ρίχνουμε ψιλοκομμένη πιπεριά από πάνω
Ραντίζουμε πάλι με ελαιόλαδο
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς
Μέχρι να ψηθούν
Συνταγή:
Παναγιώτα Κυριακου
Καλή επιτυχία
Με ένα κλικ εδώ δείτε τις καλύτερες συνταγές μας
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες