Για τη ζύμη
Δυο κούπες αλεύρι γοχ
Ένα σφηνάκι λάδι
Μια κγ κοφτή αλάτι
Λίγο ούζο
Λίγο νερό
Δυο πιπεριές κόκκινες ,δυο κίτρινες,μια πορτοκαλί
Δυο κρεμμύδια
Τρεις φέτες μπέικον
Μισή κούπα φέτα
Μια κούπα ρεγκάτο
Μαραίνω με ελαιόλαδο τις πιπεριές και το κρεμμύδι, τα οποία έχω κόψει σε στενόμακρα κομμάτια και έχω αλατοπιπερώσει
Μόλις μαλακώσουν καλά,τα βγάζω από τη φωτιά και τα αφήνω να κρυώσουν σε σουρωτό,να φύγει το περιττό λάδι
Λαδώνω το ταψάκι, απλώνω το ένα φύλλο, και βάζω τις πιπεριές τα κρεμμύδια,το ψιλοκομμένο μπέικον, τα τυριά.
Βάζω το δεύτερο φύλλο από πάνω,το λαδώνω καλά, ρίχνω λίγο νεράκι και σουσάμι και ψήνω στους 220 ,αντιστάσεις για περίπου τρία τέταρτα.
Έγινε όνειρο!!!!!
Η συνταγή είναι από την εκπληκτική σελίδα στο facebook: F for Food
Ειδήσεις σήμερα
- Αστυνομικός της Βουλής : Μάνα και πατέρας δασκάλευαν τα παιδιά τους να μην αποκαλύψουν τίποτα
- 10 συνταγές για αλμυρές τούρτες που θα εντυπωσιάσουν στο γιορτινό τραπέζι
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη το σκάει την πρώτη νύχτα του γάμου της και αφηνει το γαμπρό σύξυλο
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Γιάννης Πουλόπουλος : Στο νοσοκομείο ο γνωστός παρουσιαστής