Πίτα- με -τον- κιμά- που- περίσσεψε-

Πίτα με τον κιμά που περίσσεψε, γιατί τίποτα δεν πρέπει να πάει χαμένο και οι πίτες αρέσουν σε όλους!

Σας περίσσεψε κιμάς από το μεσημέρι ή το προηγούμενο βράδυ; Δεν χρειάζεται να τον πετάξετε. Μπορείτε να τον μετατρέψετε σε μία πεντανόστιμη πίτα που θα σας κάνει να γλείφετε και τα δάχτυλά σας. Είναι μία εξαιρετική πίτα με μόλις 5 υλικά για πίτα με κιμά που μας περίσσεψε.

Μπορούμε λοιπόν να φτιάξουμε μία εξαιρετική κιμαδόπιτα με κιμά που μας περίσσεψε, τυρί φέτα, μιξ τυριών και ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά. Φυσικά μπορούμε να βάλουμε κι άλλα λαχανικά αν μας αρέσουν. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής: 

Εκτέλεση

Παίρνουμε ένα ταψί και το λαδώνουμε ελαφρώς. Απλώνουμε στον πάτο του το πρώτο φύλλο κρούστας. Πάνω από το φύλλο σφολιάτας ρίχνουμε τον κιμά που μας περίσσεψε. Τρίβουμε με το χέρι την φέτα και την προσθέτουμε στον κιμά. Επίσης προσθέτουμε το μιξ τυριών τα οποία είναι ψιλοκομμένα.

Δείτε ακόμα Κιμαδόπιτα από την Γκόλφω Νικολού (βίντεο)

Παίρνουμε την πιπεριά και την ψιλοκόβουμε. Την προσθέτουμε και αυτή στον κιμά και σκεπάζουμε την πίτα μας με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Ψήνουμε την πίτα στους 180 βαθμούς Κελσίου, στις αντιστάσεις μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

Πίτα- με- κιμά-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Σούλα Λεβέντη

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close