Συνταγή για εύκολη Πίτσα Χωρίς Μαγιά στο Τηγάνι του Παναγιώτη παπαδάκη και του Live kitchen. Τραγανή Πίτσα στο τηγάνι με πολύχρωμες πιπεριές, τσένταρ, μοτσαρέλα, μανιτάρια και σπιτική σάλτσα ντομάτας από τον Παναγιώτη Παπαδάκη, χωρίς μαγιά σε 5 λεπτά.
- αλέυρι που φουσκώνει μόνο του 270 γραμμάρια
- κεφίρ 200 ml
- αλατι 1 κουταλάκι του γλυκού
- ελαιολαδο 1 κουταλιά της σούπας
Υλικά
- πιπεριά 1 κόκκινη
- πιπεριά 1 πράσινη
- μπεικον 3 φέτες
- τσένταρ 200 γραμμάρια
- μοτσαρελα 250 γραμμάρια
- μανιταρια 3
Για την γέμιση
- σάλτσα ντομάτας 200 γραμμάρια
- ελαιολαδο Λίγο
- ρίγανη Λίγη
- αλατι Λίγο
Για την σάλτσα
- Σιμιγδάλι ψιλό Λίγο
- ελαιολαδο Λίγο
Για το ταψί
Τραγανή πίτσα χωρίς μαγιά στο τηγάνι και έτοιμη σε 5 λεπτά από τον αγαπημένο μας Παναγιώτη Παπαδάκη. Αυτή η πίτσα είναι ό,τι καλύτερο δοκιμάσαμε τον τελευταίο καιρό και αξίζει να την δοκιμάσετε κι εσείς. Θα βάλουμε τσένταρ, μοτσαρέλα, πολύχρωμες πιπεριές και μανιτάρια.
Μπορείτε να φτιάξετε αυτή την πίτσα για βραδινό ή μεσημεριανό αλλά ακόμη και για τα παιδικά πάρτι. Η γεύση της θα σας συγκλονίσει και είναι πιο νόστιμη και από τις πίτσες στις πιτσαρίες. Ο Παναγιώτης Παπαδάκης μας άνοιξε την όρεξη κι εμείς θα μοιραστούμε την συνταγή μαζί σας.
Δείτε την εκτέλεση για την πίτσα χωρίς μαγιά στο τηγάνι παρακάτω:
Σας δείχνω πως να φτιάξετε μια συνταγή για Πίτσα Χωρίς Μαγιά στο Τηγάνι που γίνεται σε 5 λεπτά και τα παιδιά σας θα την λατρέψουν!!
INGREDIENTS
270 g self raising flour
200 g kefir
1 tsp salt
1 tbsp olive oil
1 red pepper
1 green pepper
3 slices bacon
200 g white cheese cheddar
250 g mozzarella cheese
3 mushrooms
—————————————–
200 g canned tomato
Olive oil
Oregano
Salt
Fine semolina
Olive oil
GERMAN
ZUTATEN
270 g selbsttreibendes Mehl
200 g Kefir
1 TL Salz
1 EL Olivenöl
————————————–
1 rote Paprika
1 grüne Paprika
3 Scheiben Speck
200 g weißer Käse-Cheddar
250 g Mozzarella-Käse
3 Pilze
200 g Tomaten aus der Dose
Olivenöl
Oregano
Salz
—————————————–
Feiner Grieß
Olivenöl
Εκτέλεση για την Πίτσα Χωρίς Μαγιά στο Τηγάνι
Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες όπως επίσης και τα μανιτάρια.
Παίρνουμε 3 φέτες μπέικον και τις κόβουμε σε λεπτά κομμάτια. Σοτάρουμε το μπέικον για 1 λεπτό στο τηγάνι και έπειτα το αποσύρουμε.
Ρίχνουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι , ρίχνουμε τις πιπεριές και τις μαγειρεύουμε για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε να τα μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαραθούν. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε την σάλτσα ντομάτας μαζί με το ελαιόλαδο , το αλάτι και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το κεφίρ μαζί με το αλάτι και το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι που φουσκώνει μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη. Χωρίζουμε την ζύμη στα 2 και ανοίγουμε το πρώτο ζυμάρι με την βοήθεια ενός πλάστη. Βάζουμε την ζύμη στο τηγάνι και αφού πάρει χρώμα την γυρνάμε από την άλλη πλευρά.
Δείτε ακόμα Πίτα με γεύση πίτσας χωρίς φύλλο
Προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας , τα τυριά , το μπέικον , τις πιπεριές και τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρει ένα ωραίο χρώμα. Την κόβουμε και είναι έτοιμη να την απολαύσουμε.
Το δεύτερο ζυμάρι το φτιάχνουμε στον φούρνο και σε ένα ταψάκι πίτσας αλείφουμε ελαιόλαδο και ρίχνουμε ψιλό σιμιγδάλι. Ανοίγουμε την ζύμη και την βάζουμε στο ταψάκι. Προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας , τα τυριά , το μπέικον , τις πιπεριές και τα μανιτάρια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 15-20 λεπτά στους 200 c. Οι πίτσες είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε εμείς και η οικογένειά μας!! Τόσο εύκολες και νόστιμες που θα τις φτιάχνετε συνέχεια!! Καλή σας επιτυχία!!
Δείτε το βίντεο με την εύκολη Πίτσα Χωρίς Μαγιά στο Τηγάνι εδώ:
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα