πως-να-αποθηκεύσουμε-τα-κολοκυθάκια-στην-κατάψυξη-

Πως να αποθηκεύσουμε τα κολοκυθάκια για κατάψυξη . Ο σωστός τρόπος να αποθηκεύουμε τα κολοκυθάκια στην κατάψυξη χωρίς να πανιάζουν και να χαλάνε.

Πολλές νοικοκυρές προσπάθησαν στο παρελθόν να αποθηκεύσουν τα κολοκυθάκια τους στην κατάψυξη και τους έβγαιναν χάλια. Αυτό διότι δεν ήξεραν το μυστικό που μόνο λίγες νοικοκυρές ξέρουν κι εμείς το βρήκαμε και αποφασίσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας.

Αποφασίσαμε λοιπόν να σας δείξουμε τον σωστό τρόπο για να αποθηκεύσετε τα κολοκυθάκια σας στην κατάψυξη, να διατηρηθούν για μήνες και αφού τα αποψύξετε να είναι σαν τα πήρατε εχθές. Είναι ένα τέλειο κόλπο που θα σας λύσει τα χέρια.

Δείτε παρακάτω πως να αποθηκεύσετε τα κολοκυθάκια στην κατάψυξη:

πως-να-αποθηκεύσουμε-τα-κολοκυθάκια-στην-κατάψυξη-

Πως να αποθηκεύσουμε τα κολοκυθάκια στην κατάψυξη

Αρχικά κόβουμε τα κολοκυθάκια κατά μήκος και με ένα κουτάλι αφαιρούμε τους σπόρους και τα ξύνουμε. Βάζουμε τα κολοκυθάκια σε ένα σουρωτήρι για 2 ώρες έτσι ώστε να φύγουν τα πολλά υγρά. Τα μαζεύουμε σε ένα τάπερ μίας χρήσης και τα αποθηκεύουμε στην κατάψυξη.

Δείτε ακόμα Κεκάκια με κολοκυθάκια

Tips για το πως να αποθηκεύσουμε τα κολοκυθάκια για κατάψυξη:

Διατηρούνται φρέσκα για πολλούς μήνες. Όταν θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε τα βγάζουμε από το προηγούμενο βράδυ και τα αφήνουμε να ξεπαγώσουν.

πως-να-αποθηκεύσουμε-τα-κολοκυθάκια-στην-κατάψυξη-

Αυτό μπορούμε να το κάνουμε και με τα μικρά κολοκυθάκια. Δεν τα βάζουμε να σουρώσουν με το αλάτι γιατί θα πανιάσουν. Αν μετά την απόψυξη έχουν νεράκι μπορούμε να τα ξανασουρώσουμε. Τα βάζουμε απαραιτήτως σε τάπερ.

πως-να-αποθηκεύσουμε-τα-κολοκυθάκια-στην-κατάψυξη-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Βουλα Πολυζου

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close