Πως να φτιάξεις τη δική σου σπιτική μαγιονέζα

Είναι γεγονός πως η μαγιονέζα του εμπορίου, πέρα από τα πολλά συντηρητικά που έχει, είναι και ιδιαίτερα ακριβή. Γιατί λοιπόν να μην τη φτιάξουμε μόνοι μας αφού μπορούμε;

Συνταγή για σπιτική μαγιονέζα με αυγό για να τρώει όλη η οικογένεια υγιεινή και χωρίς συντηρητικά μαγιονέζα. Η αγαπημένη μας σως τώρα από τα χεράκια μας!

Εκτέλεση:

Μετράμε όλα τα υλικά και τα βάζουμε στο μπολ του ραβδομπλέντερ εκτός από το ηλιέλαιο. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν όλα τα υλικά θερμοκρασία δωματίου, ξεκινάμε το χτύπημα στη δυνατή ταχύτητα και συμπληρώνουμε το ηλιέλαιο σε δόσεις χωρίς να σταματάμε το χτύπημα, όταν μπει όλο το λάδι χτυπάμε λίγο ακόμη και έτοιμη. Αδειάζουμε σε γυάλινο βάζο και διατηρούμε στο ψυγείο.

Πως να φτιάξεις τη δική σου σπιτική μαγιονέζα

Πως να φτιάξεις τη δική σου σπιτική μαγιονέζα

Πως να φτιάξεις τη δική σου σπιτική μαγιονέζα

Συνταγή/Εκτέλεση/Φωτογραφία από την Μαρία Αδραμάνη

Close