κοκτέιλ_Negroni_συνταγή_

Δροσιστικό κοκτέιλ Negroni για το Καλοκαίρι.

Αν θέλετε επειγόντως κάτι δροσιστικό και νόστιμο τότε ένα κοκτέιλ είναι αυτό που αναζητάτε. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να κάνετε ένα…κοκτέιλ πάρτι στην αυλή του σπιτιού σας και να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά κοκτέιλ. Η σημερινή μας συνταγή θα σας δείξει πως μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα Negroni κοκτέιλ.

Δείτε ακόμα 5 κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ για να δροσιστείτε χωρίς να ζαλιστείτε!

Το Negroni κοκτέιλ περιέχει τζιν, βερμούτ και καμπάρι και πραγματικά είναι αγαπημένο ποτό για πολλούς. Η συνταγή είναι πολύ εύκολη και φυσικά ο Δημήτρης Μιχαηλίδης μέσα από το κανάλι του στο Youtube θα μας την δείξει αναλυτικά. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής:

Μέθοδος Εκτέλεσης

Κόβουμε μια φλούδα πορτοκάλι και ξύνουμε με μαχαίρι ένα μεγάλο κομμάτι πάγου ώστε να χωρέσει ύστερα σε χαμηλό ποτήρι. Ρίχνουμε σε ένα γυάλινο δοχείο (mix glass) όλα τα υλικά μας μαζί με παγάκια και ανακατεύουμε καλά.

Σουρώνουμε στο ποτήρι όπου έχουμε τοποθετήσει το κομμάτι πάγου, και ‘σκουπίζουμε’ το στόμιο του ποτηριού με μία φλούδα πορτοκάλι πατώντας την ελαφρά για να βγάλει τα έλαια της. Κόβουμε από την ίδια φλούδα μία λεπτή λωρίδα και την τοποθετούμε στριφογυρισμένη μέσα στο ποτήρι.

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής:

κοκτέιλ_Negroni_συνταγή_

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close