Σούπα Κοτόπουλο με Gnocchi! Μία ιδιαίτερη και γκουρμέ σούπα που όμως είναι τόσο νόστιμη και είμαστε σίγουροι ότι θα καλύψει όλα τα γούστα. Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη τα gnocchi πατάτας ήρθε ο καιρός να το κάνετε, αφού πρόκειται για σκέτες λιχουδιές!
- gnocchi 500γρ πατάτας
- ελαιολαδο 4 κ.σ
- σέλερι 2 κλωνάρια ψιλοκομμένο
- κρεμμυδι 1 μεσαίο ψιλοκομμένο
- καρότο 1 κούπα κομμένα στο στικ
- μαιντανος 1 κ.σ ψιλοκομμένο
- σκορδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένο
- θυμάρι λίγο
- αλατι Κατά βούληση
- πιπέρι Κατά βούληση
- κοτόπουλο 2 στήθος
- ζωμό 4 κούπες κότας
- κρεμα γαλακτος 3/4 κούπας
- κορν φλαουρ 1 κ.σ γεμάτη
- σπανακι 1 1/2 κούπες φρέσκο
- παρμεζανα 1/4 κούπας τριμμένη
Υλικά
Η σούπα μας θα είναι έτοιμη σε μόλις 10 λεπτά και έχει μέσα κρεμμύδι, καροτάκι, μαϊντανό, παρμεζάνα, στήθος κοτόπουλου, gnocchi πατάτας, κρέμα γάλακτος και μερικά ακόμη υπέροχα και τόσο αγαπημένα υλικά! Είναι μια σούπα που εξαιτίας της κρέμας γάλακτος έχει υπέροχη εμφάνιση!
Είναι λοιπόν ένας μοναδικός τρόπος να δώσουμε στα παιδιά να φάνε σούπα, ακόμη κι αν δεν είναι τόσο υγιεινή. Που και που μερικές παρασπονδίες όλοι μπορούμε να τις κάνουμε. Δείτε την συνταγή παρακάτω:
Μια σούπα που τα έχει όλα. Απίθανη πραγματικά και έτοιμη σε μόλις 30 λεπτά.
Εκτέλεση
Σε μία μεσαία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σέλερι και το καρότο σε μέτρια φωτιά για δύο λεπτά. Στην συνέχεια προσθέτουμε τον μαϊντανό, το σκόρδο, το αλάτι, το θυμάρι και το πιπέρι και ανακατεύουμε το φαγητό μας. Έπειτα ρίχνουμε το στήθος κοτόπουλου, το οποίο το έχουμε κόψει σε κομμάτια, για να σοταριστεί.
Σοτάρουμε το κοτόπουλο μαζί με τα υπόλοιπα υλικά μας για 2 με 3 λεπτά και στην συνέχεια προσθέτουμε τον ζωμό κότας. Βράζουμε για 15 με 20 λεπτά έτσι ώστε να μαγειρευτεί το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο.
Δείτε ακόμα Πεντανόστιμη κοτόσουπα με ιδιαίτερο αυγολέμονο για βελουτέ γεύση!!
Στην συνέχεια προσθέτουμε και τα gnocchi, το σπανάκι και βράζουμε το φαγητό μας για 4 με 5 λεπτά. Στο τέλος, βάζουμε την τριμμένη παρμέζανα και σερβίρουμε.
Tips
Μπορούμε να φυλάξουμε την σούπα στο ψυγείο για 4 μέρες και στην κατάψυξη για 3 μήνες. Τα gnocchi μπορεί να είναι εμπορίου ή σπιτικά. Το σέλερι το ψιλοκόβουμε και μαγειρεύουμε το πράσινο μέρος. Το σπανάκι μας πρέπει να είναι χοντροκομμένο.
Την συνταγή την βρήκαμε από την αγαπημένη μας σελίδα Instasuntages
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος