ΥΛΙΚΑ για δυο άτομα.
Μισό κιλό φρέσκο σπανάκι
2 Μεγ κρεμμύδια
2 Σκ σκόρδο
Άνηθου 2 κουταλιές της σούπες καλά γεμάτες
Αλάτι, πιπέρι, λάδι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε τηγάνι τσιγαρίζω πρώτα τα κρεμμύδια και το σκόρδο
Ρίχνω το σπανάκι μου σε μικρά κομμάτια και αφήνω να μαράνει καλά τόσο όσο να αρχίσει να κολλάει στο τηγάνι ,ρίχνω λίγο λάδι ακόμα το αλάτι το πιπέρι και τον άνηθο..τηγανίζω μέχρι να ψηθεί καλά…εγώ αφήνω λίγο να μου κολλήσει στο τηγάνι γίνεται ωραιότερο.
Φαγάκι απ τα παιδικά μου χρόνια.. μας το έφτιαχνε η μανούλα μου το έβαζα επάνω στο ψωμί και το έτρωγα με τόση λαχτάρα..!! Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανιτές !!!
Gogo Samiou–ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες