Σπιτική Πραλίνα Lila Pause _

Σπιτική πραλίνα Lila Pause για τις κρέπες. τις βάφλες, τα pancakes, τις τούρτες και τις πάστες μας.

Όταν θέλουμε να φτιάξουμε μία τούρτα ή μία πάστα αγοράζουμε συνήθως έτοιμες πραλίνες για να δώσουμε επιπλέον γεύση. Όμως μπορούμε να φτιάξουμε τα πάντα μόνοι μας, όπως ακριβώς φτιάξαμε παλιότερα την Βουτυρόκρεμα (βασική συνταγή).

Ο Δημήτρης Μιχαήλιδης αποφάσισε να μας βοηθήσει να απογειώσουμε τις πάστες. τις τούρτες, τις βάφλες, τις κρέπες ή τα pancakes μας φτιάχνοντας για εμάς μία σπιτική πραλίνα Lila Pause και μόλις 6 υλικά. Η σπιτική Πραλίνα Lila PauseΕίναι απλά απολαυστική και σίγουρα θα συναρπάσει τον ουρανίσκο σας.

Δείτε ακόμα Συνταγή για την πιο νόστιμη πάστα ταψιού με γεύση Lila Pause!

Σκεφτείτε πόσο εύκολο θα ήταν για εσάς ένα μπoλ με σπιτική πραλίνα Lila Pause να υπάρχει πάντα στο ντουλάπι σας, κάθε φορά που θέλετε να δοκιμάσετε τις δεξιότητές σας στην ζαχαροπλαστική ή να απολαύσετε απλά κάτι γλυκό. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής: 

Μέθοδος Εκτέλεσης

Χτυπάμε στο blender 150 γρ. αμύγδαλα μαζί με το ηλιέλαιο. Ρίχνουμε την άχνη και το αλάτι και συνεχίζουμε να χτυπάμε. Χύνουμε το μείγμα σε μπολ και προσθέτουμε την λιωμένη σοκολάτα με γεύση φράουλα.

Ανακατεύουμε καλά με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας. Στη συνέχεια προσθέτουμε 50 γρ. αμύγδαλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά.

Σημειώσεις από τον Σεφ

Αν σφίξει πολύ, τη βάζουμε για 10”-15” στα μικροκύματα. Διατηρείτε εκτός ψυγείου, σε δροσερό μέρος περίπου 7 μέρες. Για Μους Lila Pause ανακατέψτε λίγη ποσότητα με κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε μαλακή σαντιγί.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής:

Σπιτική_ Πραλίνα_Lila_ Pause_ Σπιτική_ Πραλίνα_Lila_ Pause_ Σπιτική_ Πραλίνα_Lila_ Pause_ Σπιτική_ Πραλίνα_Lila_ Pause_ πραλίνα_Lila Pause_ Σπιτική_ Πραλίνα_Lila_ Pause_

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

 

Close