Συνταγή για χούμους με ταχίνι, σκόρδο και διάφορα μυρωδικά. Τα αγαπημένα μας ρεβίθια γίνονται ένα πεντανόστιμο και νηστίσιμο ορεκτικό για όλη την οικογένεια. Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτή τη συνταγή για σπιτικό χούμους με πάπρικα και μπούκοβο και θα γίνει το αγαπημένο σας ορεκτικό είτε νηστεύετε είτε όχι!
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τα ρεβίθια με το αλάτι για ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα τα βράζω για περίπου μία ώρα. Τα σουρώνω και κρατάω λίγο από το νερό που έβρασαν. Μέτα τα λιώνω στο multi και αφού λιώσουν προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά. Εάν είναι πηχτός ο χυλός προσθέτω λίγο από το νερό που έχω κρατήσει. Σερβίρουμε σε βαθύ μπολ και πασπαλίζουμε με μπούκοβο.
Συνταγή/Εκτέλεση/Φωτογραφία από την Κωνσταντινιά ΠΚ
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος