Πολύτιμο διατροφικά και ιδιαίτερα εύκολο !!!
Υλικά
1κούπα σουσάμι
1 κούπα αμύγδαλα -μπορείτε και λιγότερα
1/2 κούπα του τσαγιού ζάχαρη!!
3 κουτ σούπας μέλι
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολιτικό σκεύος καβουρδίζουμε το σουσάμι, και τα αμύγδαλα στο φούρνο, μόλις ψηθούν τα αμύγδαλα τα ρίχνουμε μέσα στο σουσάμι,ρίχνουμε και την ζάχαρη και το μέλι
Ανακατεύουμε 3-4 λεπτά σε χαμηλή φωτιά τα στρώνουμε σε λαδόκολλα.
Βάζουμε άλλη μια λαδόκολλα από παν και το πλάθουμε με τον πλάστη μας με γρήγορες κινήσεις πριν στεγνώσει, όσο ψηλό θέλουμε εμείς.
Το κόψουμε τετράγωνα κομμάτια και τα τυλίγουμε με μεμβράνη.
25 τεμάχια βγαίνουν.
Τουλάχιστον για 3 μέρες πριν το καταναλώσετε είναι τραγανό και πολύ αφράτο,δεν μαλακώνει καθόλου..!
Gogo Samiou-Οι Χρυσοχέρες-ηδες
Gogo Samiou / “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος