Συνταγή για κανελόνια με κρέμα γάλακτος γεμιστά με τυριά & παριζάκι

Μία συνταγή να γλείφετε τα δάχτυλά σας! Κανελόνια γεμιστά με διάφορα τυριά και πάριζα, στο φούρνο με κρέμα γάλακτος. Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για κανελόνια αλα κρεμ, με λαχταριστή τυρένια γέμιση που θα ξετρελάνει παιδιά και μεγάλους! Μπορείτε να το φτιάχνετε και σαν συνοδευτικό σε επίσημα τραπέζια και γιορτές!

Εκτελεση:
Παίρνουμε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα το ανθότυρο, την μοτσαρέλα, το παριζάκι και το αυγό. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε το αλάτι, και το πιπέρι.

Στην συνέχεια παίρνουμε ένα πυρέξ και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τα 200γρ. απο την κρέμα γάλακτος. Γεμίζουμε τα κανελόνια με την γέμιση και τα τοποθετούμε στο πυρέξ.

Ρίχνουμε από πάνω και την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και το ρεγκάτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα. Είναι έτοιμα για φάγωμα

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Xristina Gewrgiopoulou‎

Συνταγή για κανελόνια με κρέμα γάλακτος γεμιστά με τυριά & παριζάκι

Close