Συνταγή για Κρέμα βανίλιας με στέβια και ακόμη 4 υλικά

Συνταγή για Κρέμα βανίλιας με στέβια, μπισκότα & κομπόστα κεράσι

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι μια ισορροπημένη διατροφή πηγαίνει χέρι – χέρι με την στέρηση. Όμως δεν είναι έτσι. Μπορεί μερικά χρόνια πριν, οι άνθρωποι με διαβήτη ή εκείνοι ήθελαν να αποφύγουν τα λίπη για να χάσουν βάρος ή για να διατηρήσουν το βάρος τους ως έχει να στερούνταν, όμως πλέον δεν συμβαίνει.

Έχουν βγει πολλά φυσικά γλυκαντικά όπως η στέβια, που μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας λιχουδιές χωρίς την παραμικρή ενοχή. Ένα τέτοιο παράδειγμα λιχουδιάς είναι και η κρέμα με κομπόστα κεράσι, μπισκότα χωρίς ζάχαρη και στέβια.

Είναι ένα εξαιρετικό γλυκό, πλούσιο σε γεύση που θα σας καλύψει το κενό, στις υπογλυκαιμίες σας. Η κρέμα που θα μοιραστούμε σήμερα μαζί σας δεν είναι μόνο πολύ υγιεινή και χωρίς καθόλου θερμίδες αλλά είναι και πολύ οικονομική. Χρειάζεσαι μόλις 5 υλικά για να την φτιάξεις.

Δείτε επίσης 14+1 υπέροχες συνταγές για γλυκά διαίτης!

Η προετοιμασία της είναι ιδιαίτερα εύκολη και μπορείς να την προσφέρεις και στα παιδιά σου. Άλλωστε, γιατί τα παιδιά να καταναλώνουν ζάχαρη, όταν έχουμε την επιλογή να τα γλυκάνουμε με τον πιο υγιεινό, νόστιμο και χωρίς λιπαρά τρόπο; Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής παρακάτω:

Κρέμα βανίλιας με στέβια, μπισκότα χωρίς ζάχαρη & κομπόστα κεράσι

Εκτέλεση

Αρχικά βάζουμε το γάλα μας σε μια κατσαρόλα μαζί με τα δύο φακελάκια άνθους αραβοσίτου, την στέβια και ανακατεύουμε τα υλικά μας διαρκώς μέχρι να γίνουν κρέμα. Αποσύρουμε την κατσαρόλα μας από την φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα κεράσια αφού πρώτα τα έχουμε στραγγίξει. Κρατάμε 12 κομμάτια κερασιού για το στόλισμα.

Θα πρέπει πρώτα να έχετε αφαιρέσει τα κουκούτσια από τα κεράσια. Σε έξι ποτήρια προσθέτουμε σπασμένα σε μικρά κομμάτια 1-2 μπισκότα. Μοιράζουμε την κρέμα, βάζουμε πάνω στην κρέμα 3 κεράσια χωρίς κουκούτσι και λίγο ακόμη τριμμένο μπισκότο. Βάζουμε τις κρέμες στο ψυγείο και τις διατηρούμε εκεί.

Συνταγή για Κρέμα βανίλιας με στέβια, μπισκότα & κομπόστα κεράσι Συνταγή για Κρέμα βανίλιας με στέβια, μπισκότα & κομπόστα κεράσι Συνταγή για Κρέμα βανίλιας με στέβια, μπισκότα & κομπόστα κεράσι Συνταγή για Κρέμα βανίλιας με στέβια, μπισκότα & κομπόστα κεράσι Συνταγή για Κρέμα βανίλιας με στέβια, μπισκότα & κομπόστα κεράσι

Συνταγή για Κρέμα βανίλιας με στέβια, μπισκότα & κομπόστα κεράσι Συνταγή για Κρέμα βανίλιας με στέβια, μπισκότα & κομπόστα κεράσι Συνταγή για Κρέμα βανίλιας με στέβια, μπισκότα & κομπόστα κεράσι

Την συνταγή την βρήκαμε από την αγαπημένη μας σελίδα Helena’s Greek cooking

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr

 

Close