Συνταγή για τούρτα lila pause με φράουλα και γκανάζ σοκολάτας

Υλικά:

Υλικά για παντεσπάνι:

Υλικά για το σιρόπι:

Υλικά για την κρέμα kiss:

Υλικά για γκανάζ σοκολάτας:

Συνταγή για τούρτα lila pause με ολόκληρη σοκολάτα, γεύση φράουλα και γκανάζ σοκολάτας. Μία λαχταριστή και πεντανόστιμη τουρτίτσα φράουλα με σοκολάτα lila pause ιδανική για γενέθλια και κέρασμα. Παιδιά και μεγάλοι θα τη λατρέψουν! Δοκιμάστε την  και κάντε την καλύτερη και από ζαχαροπλαστείου!

Εκτέλεση παντεσπάνι Χτυπάω αυγά,ζάχαρη,βανίλια και αλάτι 5-8 λεπτά στο μίξερ να φουσκώσουν και να πήξουν. Προσθέτω σε 3 δόσεις το αλεύρι κοσκινισμένο με το κακάο και το μπέικιν, ανακατεύοντας απαλά με σπάτουλα. Αδειάζω το μείγμα σε 28-30 τσέρκι και ψήνω στους 170 αντιστάσεις για 30 λεπτά.

Βράζω το σιρόπι για 2 λεπτά

Εκτέλεση Κρέμα kiss Αλέθω τις καραμέλες να γίνουν σκόνη. Χτυπάω τα υπόλοιπα υλικά να γίνουν μια ωραία κρέμα και ρίχνω την σκόνη από τις καραμέλες και τις σοκολάτες σε μικρά κομματάκια και ανακατεύω. Αν θέλω βάζω κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικης.

Εκτέλεση για γκανάζ σοκολάτας

Ζεσταίνω καλά την κρέμα και αφού κάψει την ρίχνω στην σπασμένη κουβερτούρα και ανακατεύω να γίνει λεία, ρίχνω και το μέλι και ανακατεύω. Αν περισσέψει ναι. Εμένα δεν μου έφτασε γιατί έβαλα αρκετό μέσα και έβαλα γκαρνι με λίγο χρώμα για να στολίσω. Αλλά αν βάλεις λιγότερη μέσα θα φτάσει και για έξω. Εμένα περίσσεψε λίγη

Eleni Kalaitzidou