Υλικά:
Για το παντεσπάνι:
- αυγα 4
- ζαχαρη 220 γρ
- ηλιέλαιο 200 γρ
- γιαουρτι 150 γρ
- γάλα 120 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 280 γρ
- κακαο 15 γρ
- εκχυλισμα βανίλιας 1 κτσ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής 1 κτσ κόκκινο σε πάστα
- ξύδι 1 κτσ
- σοδα 1 κτγ μαγειρική
- μαρμελάδα 2 κτσ φράουλα
- νερό Λίγο
Για την κρέμα:
- μασκαρπονε 250 γρ τυρί
- κρεμα γαλακτος 500 μλ 38%λιπαρά
- ζαχαρη 100 γρ
- εκχυλισμα βανίλιας 1 κτσ
Για το στολισμό:
Γιορτάζουμε με τον αγαπημένο μας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φτιάχνοντας την πιο εντυπωσιακή και νόστιμη red velvet τούρτα! Η ημέρα των ερωτευμένων απαιτεί γλυκό, κόκκινα χρώματα και ρομαντική ατμόσφαιρα, και αυτό το γλυκό μπορεί να τα συνδυάσει και να τα πετύχει όλα μαζί!
Ένα ξεχωριστό γλυκό γι’αυτήν την ξεχωριστή μερα με παντεσπάνι και κρέμα! Δείτε την εκτέλεση βήμα βήμα και κάντε την υπέρβαση με αυτό το μοναδικό γλυκό!
ENGLISH 4 eggs 220 g sugar 200 gr sunflower oil 150 g yogurt 120 gr milk 280 g all purpose flour 15 g cocoa powder 1 tbsp vanilla extract 1 tbsp red food color 1 tbsp vinegar 1 tsp baking soda 2 tbsp strawberry jam A little water
For the cream 250 g mascarpone cheese 500 ml whipping cream 38%fat 100 g sugar 1 tbsp vanilla extract For design Sugar paste Pan 40×33 cm
