Συνταγή για Vegan easter cookies που είναι τα απολυτά νηστίσιμα κουλουράκια σε γεύση . Το Πάσχα βρίσκεται πολύ κοντά ανυπομονούμε να μυρίσει το σπίτι μας, μοσχομυριστά κουλουράκια και τσουρέκια. Αποφασίσαμε λοιπόν να μοιραστούμε μαζί σας μία συνταγή για Vegan easter cookies πεντανόστιμα, τραγανά πασχαλιάτικα νηστίσιμα κουλουράκια που είναι και vegan και νηστίσιμα.
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ
- ζαχαρη 120 γρ
- Φυσικό χυμό πορτοκάλι 100 γρ
- Ξύσμα πορτοκαλιού Από 1 πορτοκάλι
- ηλιέλαιο 120 γρ
- μαχλέπι 1/2 κτγ
- μαστιχα 2 γρ
- Κακουλέ 1/4 κτγ
- μπέικιν πάουντερ 1 κτγ
- βανίλια 2
Υλικά
Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τα Vegan easter cookies εκτός από την περίοδο του Πάσχα και όλο τον υπόλοιπο χρόνο είτε νηστεύετε, είτε επειδή είστε vegan. Είναι εξαιρετικά νηστίσιμα κουλουράκια και ο Παναγιώτης Παπαδάκης έδωσε και πάλι…ρέστα με την συνταγή του για Vegan easter cookies.
Θα σας αρέσουν επίσης πολύ και τα Συνταγή για νηστίσιμα κουλουράκια μελιού
Αυτά τα κουλουράκια θυμίζουν τα πασχαλινά κουλουράκια που μας έφτιαχναν και μας κερνούσαν οι γιαγιάδες μας κάθε Πάσχα. Μπορείτε λοιπόν να τα φτιάξετε μαζί με τα παιδάκια σας, όπως ακριβώς κάναμε κι εμείς με την γιαγιά και την μαμά μας, όταν ήμασταν μικροί. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής:
INGREDIENTS
400 g all purpose flour
120 g sugar
100 g orange juice
Zest from 1 orange
120 g vegetable oil
1/2 tsp mahlab
2 g mastic
1/4 tsp cardamom
1 tsp baking powder
2 vanilla
——————————————
25 pieces
GERMAN
ZUTATEN
400 g Allzweckmehl
120 g Zucker
100 g Orangensaft
Schale von 1 Orange
120 g Pflanzenöl
1/2 TL Mahlab
2 g Mastix
1/4 TL Kardamom
1 TL Backpulver
2 Vanille
————————————–
25 Stück
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα πολυκόφτη ρίχνουμε την ζάχαρη, το κακουλέ , την μαστίχα, το μαχλέπι , το μπέικεν και τις βανιλίνες και χτυπάμε πολύ καλά να γίνουν σκόνη.
Τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το ηλιέλαιο, το ξύσμα από 1 πορτοκάλι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα να ενσωματωθούν. Συνεχίζουμε προσθέτοντας και το αλεύρι Γ.Ο.Χ και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια ωραία μαλακή ζύμη.
Σκεπάζουμε την ζύμη με μια μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά. Μετά από 10 λεπτά παίρνουμε μια μικρή ποσότητα κάθε φορά (30γρ) και δίνουμε σχήμα στα κουλουράκια.
Τα βάζουμε μέσα σε ένα ταψί με μια λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 10-12 λεπτά στους 170 c.
Mόλις ψηθούν τα αφήνουμε για λίγο να κρυώσουν και έπειτα είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε. Μια υπέροχη συνταγή για νηστίσιμα Πασχαλινά κουλουράκια που θα την λατρέψετε. Καλή σας επιτυχία!!
Συμβουλές για τα καλύτερα Vegan easter cookies
Βγαίνουν 25 κομμάτια.
Δείτε αναλυτικά την συνταγή στο παρακάτω βίντεο:
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις