Υλικά:
1 πακέτο φύλλα σφολιάτας 1 τυρί κρέμα Philadelphia 12 φέτες ζαμπόν 12 φέτες μπέικον 300 γρ. τυρί τριμμένο gouda 1 αυγό Σουσάμι Λίγο γάλα.
Εκτέλεση
Ανοίγουμε τα φύλλα και τα αλείφουμε με το τυρί, απλώνουμε από 6 φέτες ζαμπόν και μπέικον και προσθέτουμε το τριμμένο τυρί. Τυλίγουμε και χαράζουμε το φύλλο. Χτυπάμε το αυγό με λίγο γάλα και το ρίχνουμε από πάνω. Στο τέλος πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα. Καλή επιτυχία.
Αρτεμις Υφαντη”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.