Ζουμερή πανσέτα για το ρεβεγιόν

Συνταγή για Ζουμερή πανσέτα για το ρεβεγιόν στο φούρνο ή στη σούβλα. Αυτή η μαρινάδα για ζουμερή πανσέτα για το ρεβεγιόν είναι μία εξαιρετική πρόταση τόσο για τον φούρνο όσο και για την σούβλα. Κρεατολιχουδιά για μερακλήδες!

Στο Κυριακάτικο τραπέζι ή στα επίσημα τραπέζια και στις γιορτές του σπιτιού μας, το κρέας συνηθίζεται. Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης λοιπόν αποφάσισε να μας βοηθήσει σχετικά με το κεφάλαιο κρέας και να μας δείξει μία πεντανόστιμη  συνταγή για ζουμερή πανσέτα για το ρεβεγιόν.

Ζουμερή -πανσέτα- για- το -ρεβεγιόν-

Αυτή η μαρινάδα για ζουμερή πανσέτα για το ρεβεγιόν είναι μία εξαιρετική πρόταση τόσο για τον φούρνο όσο και για την σούβλα. Επίσης ο τρόπος που θα μας δείξει για το ψήσιμο θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε όλα τα απολαυστικά ζουμιά της πανσέτας  χωρίς να την  ξεράνουμε.

Ζουμερή πανσέτα για το ρεβεγιόν

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για ζουμερή πανσέτα για το ρεβεγιόν:

Ζουμερή πανσέτα για το ρεβεγιόν

Μέθοδος Εκτέλεσης για την ζουμερή πανσέτα για το ρεβεγιόν:

Ζουμερή -πανσέτα- για- το -ρεβεγιόν-

Ανακατεύουμε όλα τα μπαχαρικά μαζί σε ένα βάζο. Απλώνουμε ένα μέρος του μείγματος μπαχαρικών και στις δύο πλευρές της πανσέτας. Ψήνουμε την πανσέτα στη σούβλα στην ψησταριά στους 200 βαθμούς για περίπου 40′-45′.

Ζουμερή πανσέτα για το ρεβεγιόν

Ζουμερή πανσέτα για το ρεβεγιόν Ζουμερή πανσέτα για το ρεβεγιόν

Δείτε ακόμα Αργοψημένη πανσέτα στον φούρνο – Σκέτο λουκούμι

Διαφορετικά, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 για 40′-45′ πάνω σε σχάρα και κάτω ένα ταψί με λίγο νερό στον πάτο για να μην πιτσιλάνε τα λίπη.

Δείτε στο βίντεο όλα τα μυστικά

 

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close