14 ιδέες για να οργανώσετε τις τσάντες σας_

14 ιδέες για να οργανώσετε τις τσάντες σας. Οι τσάντες είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τις γυναίκες αλλά και ένα πολύ πρακτικό αντικείμενο και για γυναίκες και για άντρες. Με τις τσάντες μπορούμε και αποθηκεύουμε τα πιο χρήσιμα αντικείμενα, τα οποία τα θέλουμε συνεχώς μαζί μας.

Αν δεν είχαμε τις τσάντες δε θα μπορούσαμε να κρατάμε συνεχώς στα χέρια το κινητό μας, το πορτοφόλι μας ή μερικά απαραίτητα χαρτιά. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι μέσα στο σπίτι υπάρχουν πολλές τσάντες. Τσάντες σε μοντέρνα χρώματα και σχέδια, τσάντες γυναικείες, τσάντες ανδρικές ή και παιδικές τσάντες.

Δείτε ακόμα Το βίντεο που θα σου λύσει τα χέρια στην οργάνωση του σπιτιού

Παρόλα αυτά, μερικές φορές η οργάνωση τσαντών δεν είναι και εύκολη υπόθεση. Ενώ όλοι μας έχουμε ντουλάπες και συρταριέρες για τα ρούχα, τα εσώρουχα ή τα παπούτσια μας, οι τσάντες φαίνεται πως στριμώχνονται ανάμεσα σε άλλα ρούχα ή είναι πεταμένες σε κάποιον καναπέ ή καρέκλα.

Το να μπαίνεις σε έναν χώρο και να βλέπεις τσάντες σε μέρη που δεν θα έπρεπε να ήταν προκαλεί σύγχυση και σου δίνει την εντύπωση ότι ο χώρος είναι ατακτοποίητος, ακόμη κι αν εσύ τον προσέχεις καθημερινά. Και σίγουρα, το να έχεις τις τσάντες σου στρυμωγμένες σε μέρη που δεν θα έπρεπε να ήταν, τις φθείρεις.

Στο σημερινό άρθρο αποφασίσαμε να σας δείξουμε 14 έξυπνες ιδέες για να οργανώσετε την αποθήκευση των τσαντών σας. Ιδέες πανέξυπνες και οικονομικές που θα κάνουν τον χώρο σας να δείχνει πιο τακτοποιημένος και θα κρατήσουν τις τσάντες σας καθαρές, ατσαλάκωτες και τακτοποιημένες. Διαβάστε παρακάτω: 

Στην αγορά μπορείς να βρεις ειδικές κρεμάστρες για τσάντες. Υπάρχουν σε καταστήματα με είδη σπιτιού και αποθήκευσης και πραγματικά θα σου λύσουν τα χέρια. Μπορείς να κρεμάσεις αυτές τις κρεμάστρες στα ίδια μέρη που κρεμάς τα πουκάμισα και τα φορέματά σου. Πρακτικό και έξυπνο.

κρεμάστρες_για_να_αποθηκεύσετε_τις_τσάντες_

Photo via: amazon.co.jp

Τέλεια ιδέα για να οργανώσετε τις τσάντες σας

Στα σπίτια υπάρχουν πολλά τέτοια ράφια που πολλές φορές μένουν ανεκμετάλλευτα. Μπορείς λοιπόν σε αυτά τα ράφια να αποθηκεύσεις τις τσάντες σου. Αν δεν έχεις τέτοια ράφια μπορείς να τα βρεις σε καταστήματα με είδη σπιτιού, καταστήματα επίπλων ή ακόμη και στις λαϊκές σε πολύ χαμηλές τιμές.

ράφια_τοίχου_για_να_αποθηκεύσετε_τις_τσάντες_

Photo via: Pinterest

Αν σου περισσεύουν μερικά ράφια σε κάποια ντουλάπα ή έχεις μία βιβλιοθήκη που μένει άδεια, μπορείς να αποθηκεύσεις σε αυτά τα μέρη τις τσάντες σου. Είναι μία πολύ έξυπνη ιδέα για να μην αφήνεις κανέναν χώρο του σπιτιού ανεκμετάλλευτο.

ράφια_για_να_αποθηκεύσετε_τις_τσάντες_

Photo via: alinka.sk

Υπέροχη ιδέα για να οργανώσετε τις τσάντες σας

Επίσης στην αγορά υπάρχουν γυάλινα ή πλαστικά διαφανή χωρίσματα. Μπορείς να τοποθετήσεις αυτά τα χωρίσματα στα ράφια της βιβλιοθήκης ή σε οποιοδήποτε ράφι του σπιτιού σου περισσεύει, κι έτσι, θα αποθηκεύεις τις τσάντες σου με άκρως οργανωτικό τρόπο.

ράφια_με_διάφανη_διαχωριστικά_για_να_αποθηκεύσετε_τις_τσάντες_

Photo via: laclosetdesign.com

Έχεις δει σίγουρα τέτοια φθηνά είδη επίπλων στα καταστήματα. Οι άνθρωποι τα προτιμούν για τα παπούτσια τους συνήθως. Είναι πολύ φθηνά και μάλιστα αποτελούν πρώτη επιλογή για τους φοιτητές. Μπορείς λοιπόν να αγοράσεις ένα τέτοιο έπιπλο, για τις τσάντες σου.

θήκες_για_να_αποθηκεύσετε_τις_τσάντες_

Photo via: retailmenot.com

Επίσης σε εξωφρενικά χαμηλές τιμές μπορείς να βρεις και αυτές τις ειδικές θήκες για τσάντες και όχι μόνο. Κρεμιούνται εύκολα στις ντουλάπες και είναι πολύ χρήσιμες στην αποθήκευση τσαντών και όχι μόνο.

θήκες_για_να_αποθηκεύσετε_τις_τσάντες_

Photo via: Pinterest

Υπέροχη και πολύ φθηνή θήκη για τις τσάντες και τα τσαντάκια σας. Είναι πολύ πρακτική θήκη, διότι μπορείς να την τοποθετήσεις οπουδήποτε μέσα στο σπίτι. Εμείς βέβαια θα σου προτείναμε να την βάλεις μέσα στην ντουλάπα. Έχουν μεγάλη χωρητικότητα και σίγουρα θα σου λύσει τα χέρια.

θήκες_για_να_αποθηκεύσετε_τις_τσάντες_

Photo via: Pinterest

Σε όλα τα σπίτι υπάρχουν καλόγεροι όμως πλέον δεν τους χρησιμοποιούν και τόσο. Οι καλόγεροι συνήθως είναι για τα μπουφάν και τις ζακέτες. Μπορείς όμως εσύ να χρησιμοποιήσεις τον καλόγερο του σπιτιού σου, αποκλειστικά για τις τσάντες σου.

τσάντες_κρεμασμένες_στον_καλόγερο_

Photo via: gift-me.gr

Επίσης αν έχεις κρεμάστρες τοίχου μπορείς να βάλεις τις τσάντες σου κι εκεί. Αν στο σπίτι έχεις πολλές κρεμάστρες αλλά δεν μένουν τόσα άτομα που να τις χρειάζεσαι και όλες τότε σίγουρα αυτή η ιδέα θα σου ταιριάξει και δε θα σου κοστίσει και τίποτα.

κρεμάστρες_τοίχου_για_τσάντες_

Photo via: allahabadcampus.com

Μία πολύ ωραία θήκη για τσαντάκια και όχι μόνο που μπορείς να την βρεις σε οποιοδήποτε κατάστημα με είδη σπιτιού και επίπλων χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μία περιουσία. Είναι απλά υπέροχη και πολύ πρακτική.

θήκες_για_να_αποθηκεύσετε_τις_τσάντες_

Photo via: Pinterest

Όπως βλέπεις και στην παρακάτω εικόνα, ακόμη και ένα μεταλλικό στολίδι στην ντουλάπα σου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις τσάντες σου. Εκμεταλλεύσου κάθε γωνιά του σπιτιού σου και δε θα το μετανιώσεις!

οργάνωση_τσάντας_στο_σπίτι_

Photo via: Pinterest

Φανταστική ιδέα για να οργανώσετε τις τσάντες σας

Μερικά ράφια που δεν τα χρειάζεσαι, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για τις τσάντες όλης της οικογένειας. Αν έχεις μοντέρνες τσάντες, μπορείς να κάνεις τον χώρο να μοιάζει με κατάστημα αξεσουάρ. Εμάς μας άρεσε πολύ. Εσένα;

ράφια_για_να_οργανώσετε_τις_τσάντες_

Photo via: Pinterest

Πολλά παιδιά είχαν τέτοια ράφια στο δωμάτιό τους για τα παιχνίδια τους και τα βιβλία τους. Αν τα παιδιά πλέον δεν τα χρειάζονται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ράφια για τις τσάντες όλης της οικογένειας. Χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε ούτε μία δεκάρα.

ράφια_για_να_οργανώσετε_τις_τσάντες_

Photo via: Pinterest

Άλλο ένα αποθηκευτικό μέρος που είναι πολύ φθηνό. Μάλιστα εξαιτίας της χαμηλής τιμής του, είναι από τις πρώτες επιλογές για τους φοιτητές. Μπορείτε να αγοράσετε κάτι τέτοιο για τις τσάντες σας και δε θα το μετανιώσετε.

θήκες_για_να_οργανώσετε_τις_τσάντες_

Photo via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την οργάνωση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close