ιδέες-για-διακόσμηση-στην-κουζίνα-σε-λευκό-και-χρυσό-

Το χρυσό και το άσπρο είναι ένας σικ συνδυασμός για το σπίτι και ειδικά για την κουζίνα. Σήμερα θα σας δείξουμε 15 ιδέες για να το υιοθετήσετε.

Το λευκό και το χρυσό είναι ένας πολύ μοντέρνος συνδυασμός στην διακόσμηση. Ειδικότερα στην κουζίνα, διαλέγουμε συνήθως ουδέτερες αποχρώσεις για να μην κουράζει τους καλεσμένους ή την οικογένειά μας και για να λειτουργούμε καλύτερα κατά την διάρκεια της μαγειρικής ή των δουλειών μας.

Το λευκό και το χρυσό λοιπόν είναι ο καταλληλότερος συνδυασμός για την κουζίνα σας. Συνήθως το χρυσό σε αυτήν την τάση υπάρχει στον χώρο μέσω διακοσμητικών, κουζινικών ή επίπλων και το λευκό φυσικά κυριαρχεί. Διαβάστε παρακάτω:

Χρυσό με άσπρο στην κουζίνα: Χρυσά φωτιστικά σε άσπρη κουζίνα

Όπως είπαμε το χρυσό σε αυτήν την διακοσμητική πρόταση μπαίνει στον χώρο μέσω διακοσμητικών, κουζινικών και επίπλων. Εκτός του ότι ένας χρυσός τοίχος θα άγγιζε τα όρια του κιτς, το λευκό είναι ένα χρώμα ουδέτερο που έχει την τάση να κάνει τους χώρους μας να φαίνονται μεγαλύτεροι. Τα χρυσά φωτιστικά είναι ό,τι πρέπει για τον χώρο σας.

Χρυσό με άσπρο στην κουζίνα: 15 ιδέες διακόσμησης

Χρυσό με άσπρο στην κουζίνα: Χρυσή βρύση

Αν θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα επέλεξε για την κουζίνα σου μία χρυσή βρύση. Μπορείς να την συνδυάσεις με χρυσά φωτιστικά και χρυσές λεπτομέρειες στα ντουλάπια της κουζίνα σας. Πολλές φορές η αλλαγή έρχεται μέσα από οικονομικές παρεμβάσεις.

χρυσή βρύση-στην-κουζίνα-ιδέες-

Χρυσό με άσπρο στην κουζίνα: Πες ναι στα λουλούδια

Το χρυσό και το λευκό είναι μια σικ πρόταση αλλά για να δείξει όμορφη η κουζίνα σου δεν αρκούν μόνο οι συνδυασμοί αλλά και οι μικρές πινελιές. Ένα μπουκέτο λευκά ή λουλούδια σε χρώμα της ώχρας είναι ό,τι πρέπει για να ανανεώσουν τον χώρο σου.

λουλούδια-σε-χρυσή-και-άσπρη-κουζίνα-ιδέες-

Χρυσό με άσπρο στην κουζίνα: Χρυσά πασάκια

Κι αν θέλεις να κάνεις την κουζίνα σου μοντέρνα και στιλάτη τότε μερικά πασάκια στον πάγκο της κουζίνας είναι ό,τι πρέπει. Επιπλέον θέσεις για να κάθονται οι καλεσμένοι ή μέλη της οικογένειας και φυσικά ένας πολύ όμορφος συνδυασμός του χρυσού και του άσπρου.

χρυσά-πασάκια-στην-κουζίνα-ιδέες-

ιδέες-για-διακόσμηση-στην-κουζίνα-σε-λευκό-και-χρυσό-

Χρυσό με άσπρο στην κουζίνα: Μην απορρίψεις το μαύρο

Αν το λευκό και το χρυσό σου φαίνεται υπερβολικά ανοιχτόχρωμο και σε κουράζει στο μάτι τότε μερικές πινελιές μαύρου θα βοηθούσε. Επίσης αν τα ντουλάπια της κουζίνας είναι μαύρα, δεν χρειάζεται να φοβάσαι ότι πρέπει να κάνεις ολικής ανακαίνιση αφού βλέπεις ότι ταιριάζουν πολύ σε μία κατά τα άλλα λευκή και χρυσή διακόσμηση.

μαύρα-ντουλάπια κουζίνας-σε-χρυσή-και-λευκή-διακόσμηση-ιδέες-

ιδέες-για-διακόσμηση-στην-κουζίνα-σε-λευκό-και-χρυσό-

Χρυσό με άσπρο στην κουζίνα: Το μυστικό κρύβεται στον μινιμαλισμό

Η κουζίνα μας δεν μας ενδιαφέρει να είναι μόνο όμορφη και λειτουργική. Το λευκό όπως είπαμε κάνει τους χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι και πιο ευρύχωροι, οπότε βοηθούν και στην λειτουργικότητα. Ό,τι χρώμα και να διαλέξεις όμως, δεν θα έχει αποτέλεσμα αν παραφορτώσεις τον χώρο σου με διακοσμητικά.

μινιμαλιστική διακόσμηση-στην-κουζίνα-ιδέες-

ιδέες-για-διακόσμηση-στην-κουζίνα-σε-λευκό-και-χρυσό-

Χρυσό με άσπρο στην κουζίνα: Γκρι και χρυσό στον πάγκο

Μπορείς να υιοθετήσεις την λευκή και χρυσή διακόσμηση στην κουζίνα μόνο που τον πάγκο σου να τον διατηρήσεις ή να τον κάνεις σε γκρι και χρυσό με τα κατάλληλα μαρμάρινα εφέ. Είναι από τις αγαπημένες μας προτάσεις που εμείς θα την διαλέγαμε σίγουρα.

πάγκος κουζίνας-σε-γκρι-και-χρυσό-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ιδέες διακόσμησης με γούνινα μαξιλάρια για τον Χειμώνα 2023

ιδέες-για-διακόσμηση-στην-κουζίνα-σε-λευκό-και-χρυσό-

ιδέες-για-διακόσμηση-στην-κουζίνα-σε-λευκό-και-χρυσό-

Χρυσό με άσπρο στην κουζίνα: Μοντέρνα διακοσμητικά

Βρες μερικά κουζινικά σε χρυσό χρώμα και τοποθέτησέ τα μέσα σε ένα λευκό βάζο. Στο Π και Φ έχεις ένα υπέροχο διακοσμητικό για την κουζίνα σου που θα ταιριάξει πλήρως με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου.

διακοσμητικό-για-την-κουζίνα-με-χρυσά-κουζινικά-ιδέες-

ιδέες-για-διακόσμηση-στην-κουζίνα-σε-λευκό-και-χρυσό-

Δείτε ακόμα Μικρό εφηβικό δωμάτιό: Ιδέες διακόσμησης

ιδέες-για-διακόσμηση-στην-κουζίνα-σε-λευκό-και-χρυσό-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close