Καθάρισμα λεκάνης: Το απίστευτο κόλπο που πρέπει να δεις_

Το καθάρισμα λεκάνης με την οδοντόκρεμα  θα εξαφανίσει το πουρί από τη λεκάνη και τις δύσκολες βρομιές από άλατα. Μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα σχετικά με την καθαριότητα της λεκάνης σας! Η λεκάνη είναι ένα μέρος που θέλουμε πάντα να είναι καθαρό και η οδοντόκρεμα θα βοηθήσει πολύ σε αυτό.

Η λεκάνη της τουαλέτας είναι από τα σημεία του σπιτιού που είναι…ιερά. Τα θέλουμε λοιπόν πάντα καθαρά. Μία βρώμικη λεκάνη είναι εστία μικροβίων μέσα στο σπίτι. Γι’ αυτόν τον λόγο θέλουμε να είναι πάντα καθαρή. Όμως τα ισχυρά χημικά απορρυπαντικά που χρησιμοποιούνται για την καθαριότητα της λεκάνης, μπορεί να μας βλάψουν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που αυτά τα ισχυρά απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε για την καθαριότητα της λεκάνης, δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε χωρίς την χρήση μάσκας. Μυρίζουν πολύ άσχημα και νιώθουμε να μας καίνε τα ρουθούνια. Φανταστείτε λοιπόν πόσο κακό μας κάνουν.

Δείτε ακόμα 6 αποτελεσματικοί μέθοδοι για να καθαρίσετε το σπίτι

Με λίγη οδοντόκρεμα όμως που δεν χρειαζόμαστε για την υγιεινή των δοντιών μας, μπορούμε να κάνουμε θαύματα σχετικά με την καθαριότητα της λεκάνης μας. Το έξυπνο κόλπο για το καθάρισμα λεκάνης μας το βρήκαμε στο κανάλι του Youtube MR Perfect. Διαβάστε παρακάτω:

Θα χρειαστούμε

1 γεμάτο σωληνάριο οδοντόκρεμας

1 βούρτσα καθαριότητας

νερό

Η διαδικασία

Για αρχή αφαιρούμε από την λεκάνη το καπάκι της και το βάζουμε στην άκρη. Στην συνέχεια παίρνουμε το σωληνάριο της οδοντόκρεμας και τοποθετούμε οδοντόκρεμα πάνω στα σημεία της λεκάνης που θέλουμε να καθαρίσουμε. Έπειτα, παίρνουμε μία χοντρή βούρτσα για καθάρισμα και ξεκινάμε και τρίβουμε τους λεκέδες με την οδοντόκρεμα.

Αφήνουμε να περάσουν δύο ώρες με την οδοντόκρεμα πάνω στην λεκάνη. Αφού περάσουν οι δύο ώρες τρίβουμε και πάλι για λίγο με την βούρτσα και στην συνέχεια ανοίγουμε την ντουζιέρα και ρίχνουμε νερό στην λεκάνη, ενώ παράλληλα την τρίβουμε με την βούρτσα. Εδώ θα βρείτε πολλά κόλπα για το πουρί λεκάνης

Όταν έχουμε αφαιρέσει μεγάλη ποσότητα από την οδοντόκρεμα, πατάμε το καζανάκι για να ανανεώσουμε το νερό σε περίπτωση που χρειάστηκε να καθαρίσουμε και το μέρος με το νερό της λεκάνης και συνεχίζουμε το τρίψιμο.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε αναλυτικά την διαδικασία για το καθάρισμα λεκάνης:

Δείτε όλα τα clean tips στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close