Η μπουγάδα σας ποτέ ξανά δεν θα είναι ίδια! Δείτε 12 εύκολα κολπα που θα σας διευκολύνουν την ζωή

Το καθημερινό πλύσιμο των ρούχων είναι ένα αναγκαίο κακό καθώς φοράμε τα ρούχα που μαζεύουν πολλές βρωμιές.

Εάν είστε μόνοι σας και είστε τυχεροί κάνοντας μόνο την δική σας μπουγάδα, είτε είστε υπεύθυνοι για το πλύσιμο των ρούχων όλης της οικογένεια σας, βρήκαμε για εσάς μερικά κόλπα που θα σας κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

Δείτε ακόμη: Πολύτιμα μυστικά μπουγάδας από 5στερα ξενοδοχεία!

Στην πραγματικότητα, το πλύσιμο των ρούχων δεν θα σας φαίνεται ποτέ πια αγγαρεία, καθώς με αυτά τα κόλπα και τις συμβουλές θα γίνετε ειδικοί.

Για παράδειγμα, το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια φοβερή τσάντα για τα άπλυτα ρούχα στο σπίτι είναι μια μαξιλαροθήκη, ένα παλιό πλαίσιο μιας κορνίζας και ένα συρραπτικό. Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να οργανώσετε τα ρούχα σας είναι να καρφώσετε τα μανταλάκια σε μια ξύλινη σανίδα. Σε αυτή τη σανίδα μπορείτε να οργανώσετε τις κάλτσες σας και έτσι ποτέ πια να μην τις χάνετε.

Στην πραγματικότητα, το πλύσιμο των ρούχων δεν θα σας φαίνεται ποτέ πια αγγαρεία, καθώς με αυτά τα κόλπα και τις συμβουλές θα γίνετε ειδικοί.

Δείτε ακόμη: 8 μυστικά που θα κάνουν τα ρούχα σας να μοσχοβολούν

Όταν έρθει η ώρα να πλύνετε τα ρούχα σας, σας έχουμε και κάποιες πρακτικές ιδέες. Για παράδειγμα, ξέρατε ότι αν δέσετε απαλά τα κορδόνια στα ρούχα σας προτού τα βάλετε στο πλύσιμο θα τα σώσει από το να ξεχειλώσουν;

Επίσης βεβαιωθείτε πριν βάλετε τα σουτιέν σας για πλύσιμο οτι τα έχετε δέσει τα σουτιέν πριν τα τοποθετήσετε με τα υπόλοιπα ρούχα. Μιλώντας για αυτό, μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια τσάντα  με μια μαξιλαροθήκη και μερικά χαριτωμένα κουμπιά για να πλένετε μέσα εκεί τα εσώρουχά σας..

Δείτε ακόμη:Λάθη που πιθανώς κάνετε και εσείς με τα εσώρουχά σας

Ίσως πιο εκπληκτικό από όλα είναι που το βίντεο δείχνει το πως να διπλώνετε ένα σεντόνι με λάστιχο.

Βρείτε οδηγίες για το πώς να ολοκληρώσετε όλα αυτά τα απίστευτα κόλπα και πολλά άλλα στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή: littlethings.com
Close