Η Γη της Ελιάς: Με απατούσες, ούτε να σε φτύσω

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αναπάντεχες! Με απατούσες, ούτε να σε φτύσω- σε σύγκρουση η Μυρτάλη και ο Στέφανος.   

Στέφανε δεν σου φταίει η Μυρτάλη αγάπη μου άμα είσαι με τη μανούλα όλη την ώρα. Τα μυαλά σου φταίνε αγόρι μου. Και μην γίνεσαι μπαναλ και δικάζεις…

Όπως ήδη έχουμε γράψει, στη Θεσσαλονίκη ένας νέος έρωτας ξεκίνα ανάμεσα στη Μυρτάλη, η οποία είναι όμως προς το παρόν συγκρατημένη, και τον Νικήτα, που δεν διστάζει να εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά του για εκείνη. Οι δυο τους περνάνε ευχάριστες στιγμές, οι οποίες τελειώνουν με την υπόσχεση να βρεθούν σύντομα.

Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη-Νικήτας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος τρελαίνεται

Η Μυρτάλη αφήνει τον Νικήτα στη Θεσσαλονίκη και επιστρέφει στη Μάνη χαρούμενη. Λίγο μετά οι φίλες της τη ρωτούν πώς πέρασε και εκείνη σε κλίμα ενθουσιασμού διηγείται τα πάντα στη Μαρίνα, την Ισμήνη και την Αντιγόνη και συγκεκριμένα για το πώς εξελίχθηκε η κατάσταση με το Νικήτα στη Θεσσαλονίκη: Τι να σας πω, ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου και δεν υπάρχει στιγμή που να μην μου έδειχνε το ενδιαφέρον του. Δεν ξέρω, κορίτσια, αλλά για να πω την αλήθεια και εμένα δεν μου είναι αδιάφορος, απλά δεν έδειξα από την πρώτη στιγμή, τους ομολογεί.

Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη-Νικήτας

Δείτε ακόμη Η γη της ελιάς: Ο Στάθης αγκαλιάζει το μωρό της Βασιλικής

Ωστόσο ο Νικήτας από τη στιγμή που έφυγε η Μυρτάλη, το μυαλό του είναι κολλημένο σ’ αυτή και δεν βλέπει την ώρα να πάει στη Μανη για να ξαναβρεθούν μαζί. Στο μεταξύ ο Λεωνίδας, που έχει γίνει φίλος με τον Στέφανο, του μιλάει για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και μεταξύ άλλων του αποκαλύπτει ότι η Μυρτάλη είχε ερωτικό δεσμό με τον Νικήτα: Δεν ξέρω, ρε φίλε, αλλά μου φάνηκε χαρούμενη και ο νικητής θα είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της, του λέει.

Ο Στέφανος μόλις τον ακούει γίνεται έξαλλος, καθώς πιστεύει πως η Μυρτάλη διατηρούσε παράλληλη σχέση όσο ήταν μαζί του: Τώρα εξηγούνται όλα. Η αδιαφορία της και κυρίως ότι με έφερνε στα όριά μου. Ηταν κόλπο όλο αυτό για να χωρίσουμε και να μου ρίξει και το φταίξιμο. Σίγουρα τον είχε βρει απο πριν από πριν και με κορόιδευε, υποστηρίζει στον Λεωνίδα.

Δείτε ακόμη Η γη της ελιάς: Ο Στάθης θα παντρευτεί την Εύα;

Γη-της-Ελιάς-Στέφανος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 159 , 160 , 161 , 162

Μετά από την πολλή κουβέντα ο Στέφανος κάνει σαν λιοντάρι στο κλουβί, δεν μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί το γεγονός ότι η Μυρτάλη προχώρησε τόσο εύκολα στη ζωή της. Λίγο μετά, μία τυχαία συνάντηση φέρνει το πρώην ζευγάρι σε μεγάλη σύγκρουση και μάλιστα μπροστά σε κόσμο. Ο Στέφανος γίνεται έξαλλος σταματάει τη Μυρτάλη: Με απατούσες, ούτε να σε φτύσω. Και τώρα μία χαρά είσαι με τον γκόμενο, της λέει. Η Μυρτάλη φεύγει αλλά είναι έξω φρενών με τη συμπεριφορά του Στέφανου.

Γη-της-Ελιάς-Στέφανος-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τρυφερές νύχτες για Νικήτα και Μυρτάλη

Την ιδια ώρα ο Νικήτας μη αντέχοντας μακριά της επιστρέφει στη Μάνη και πηγαίνει κατευθείαν να τη δει. Η Μυρτάλη όχι μόνο χαίρεται αλλά και του προτείνει να τον φιλοξενήσει: Θα ερθεις να μεινεις σπίτι μου, δεν ακούω τίποτα, του τονίζει, έχοντας στο μυαλό της ότι θα ήταν καλό να έχει περισσότερο χρόνο μαζί του, ώστε να τον γνωρίσει καλύτερα. Σιγά-σιγά το ζευγάρι αρχίζει να έρχεται πιο κοντά, κρατώντας παράλληλα και τις απαραίτητες αποστάσεις. Σύμφωνα με το TiVi 24 oύτε ο ένας αλλά ούτε και ο άλλος δεν ανοίγεται και δεν μοιράζονται μεταξύ τους σημαντικές πληροφορίες για την οικογένειά του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close