Η γη της ελιάς: Ο Στάθης θα παντρευτεί την Εύα;

Η γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες. Άραγε ο Στάθης θα παντρευτεί την Εύα;

Η Εύα μπαίνει στη ζωή του Στάθη και φέρνει τα πάνω κάτω στις σχέσεις των μελών της οικογένειας του.
Οι ισορροπίες στη γη της ελιάς αλλάζουν για ακόμη μία φορά και εμείς μιλάμε με το νέο καυτό ζευγάρι της επιτυχημένης σειράς του Mega, το οποίο ενσαρκώνουν η Χρύσα Παπά και ο Πασχάλης Τσαρούχας. Οι ηθοποιοί έδωσαν συνέντευξη  στο περιοδικό Τηλέραμα και έδωσαν αρκετά σπόιλερς.

Ανάμεσα σε αυτά είπαν Πως ο Στάθης βλέπει την Εύα σαν μία πολύ σοβαρή ιστορία που ανοίγει. Δεν είναι το βήμα για να ξεπεράσει την Ιουλία, είναι το επόμενο βήμα στη ζωή του. Λέτε 0 Στάθης θα παντρευτεί την Εύα; Θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια

Αντε να παντρευτεί και ο Στάθης την Εύα να φάμε κουφέτα και να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Το δικαστήριο για τον Φίλιππο – Ένοχος ή αθώος;

Η γη της ελιάς: Ο Στάθης θα παντρευτεί την Εύα;

Χρύσα παπά

Είναι ένα κορίτσι με πολύ καλή διάθεση και θετική αύρα. Τόσο στην αληθινή όσο και στη… φανταστική ζωή των ηρώων της σειράς, όπου μπαίνει ως Εύα για να γλυκάνει την ταλαιπωρημένη ύπαρξη του Στάθη, μια και η ερωτική έλξη ανάμεσα τους λειτουργεί κατευναστικά. Βέβαια όλα αυτά αφορούν τα σενάρια που έχει παραλάβει ως τώρα, γιατί από κει και πέρα… άγνωσται αι βουλαί των σεναριογράφων.

Πώς φτάσατε στη γη της ελιάς;

Με τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου είχαμε δουλέψει μαζί επί δύο χρόνια στο τατουάζ. Είχαμε μία υπέροχη συνεργασία και περάσαμε τόσο ωραία, που ανυπομονούσαμε να επαναλάβουμε την εμπειρία.
Ήρθε λοιπόν η Ελιά, για την οποία μου είχαν προτείνει να κάνω αργότερα ένα guest, και εννοείται πως ήμουν θετική, γιατί υπήρχε μία ωραία βάση από το παρελθόν. Όταν όμως ασθένησε η Βαρβάρα Λάρμου, που θα έπαιζε την Εύα, έγινε αυτή η…. Τούμπα και να με!

Έρχεστε για να μείνετε στη ζωή του Στάθη;

Η γη της ελιάς: Ο Στάθης θα παντρευτεί την Εύα;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος τρελαίνεται

Δεν το γνωρίζω ακόμα. Προς το παρόν αυτό υπάρχει φαντάζομαι μόνο στο μυαλό της Βάνας Δημητρίου (γελάει). Αυτό που ξέρω είναι πώς η Εύα, που είναι πολιτικός μηχανικός, καταφθάνει στη Μάνη έχοντας κληρονομήσει κτήματα από τη γιαγιά της, τα οποία επισκέπτεται για να κάνει μία επένδυση.
Γνωρίζεται τυχαία με τον Στάθη, τον εξυπηρετεί σε κάποια πράγματα και στη συνέχεια συνδέονται ερωτικά.

Και έτσι μπλέκει με τον Στάθη, που έχει μπερδεμένο παρελθόν..

Στα προσωπικά του όντως ο Στάθης είναι ένας ταλαιπωρημένος και μπερδεμένος άνθρωπος.
Ως Εύα όμως τον βλέπω σαν έναν πολύ δοτικό άντρα. Επίσης είναι μαζί μου ξεκάθαρος από την αρχή και επιλέγει να μη μου κρύψει κάτι. Μου λέει αμέσως ότι εξακολουθεί να ζει με τη γυναίκα του, με την οποία έχουν παιδιά, ενώ επαναλαμβάνει συνεχώς: Εγώ είμαι ότι φαίνομαι και ότι έχω να πω το λέω…. Είναι τόσο ντόμπρος μαζί μου, που εγώ τον εκτιμώ και τον αποδέχομαι. Άλλωστε δεν ζητώ κάτι περισσότερο.
Είναι πολύ ανοιχτή και καθαρή η σχέση μας.

Δέχεται λοιπόν έναν άντρα παντρεμένο, ο οποίος είχε και ένα ακόμα ερωτικό απωθημένο, την Ιουλία. Άρα στην Εύα αρέσουν τα…. δύσκολα;

Η Εύα Απλώς δέχεται τη ζωή όπως έρχεται και, επειδή ο Στάθης είναι ειλικρινής και έντιμος απέναντί της, εκείνη δεν έχει κανένα παράπονο και δεν του κάνει γκρίνιες. Είναι δύο ενήλικες που σχετίζονται με καθαρότητα, χωρίς τρομερές απαιτήσεις. Πώς να το πω, περνάνε όμορφα οι δυο τους, κάτι που μπορεί να εξελιχθεί καλύτερα και από μερικούς πολλά υποσχόμενους έρωτες. Από μία ηλικία και μετά, άλλωστε, δεν θες και τίποτα άλλο…….

Δείτε ακόμη Η γη της ελιάς: Ο Στάθης αγκαλιάζει το μωρό της Βασιλικής

Η γη της ελιάς: Ο Στάθης θα παντρευτεί την Εύα;

Η Εύα όμως μπαίνει και σε μία… εμπόλεμη ζώνη, με παλιές και νέες βεντέτες!

Δεν το αντιμετωπίζει έτσι, γιατί δεν εμπλέκεται καθόλου στα της οικογένειας του. Ο ίδιος ο Στάθης μάλιστα την αφήνει έξω από τις διχόνοιες, για να την προστατέψει. Όλα αυτά βέβαια μέχρι το σημείο που γνωρίζω…

Πασχάλης Τσαρούχας

Η σχέση του με την Εύα είναι κάτι σοβαρό ή τη χρησιμοποιεί για να κατευνάσει τα αισθήματα που νιώθει για την Ιουλία;

Εξ όσων γνωρίζω, είναι κάτι πολύ σοβαρό. Είναι μία πολύ σοβαρή ιστορία που ανοίγει. Δεν είναι το βήμα για να ξεπεράσει την Ιουλία, είναι το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Θα τον αφήσει η Αρετή να προχωρήσει πραγματικά στη ζωή του;

Η γη της ελιάς: Ο Στάθης θα παντρευτεί την Εύα;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 159 , 160 , 161 , 162

Ποτέ το παρελθόν δεν μας αφήνει εντελώς. Πάντα το κουβαλάμε. Στα προσεχή επεισόδια η Αρετή θα προβεί σε φοβερές κινήσεις από ζήλια.
Θα τον τυραννήσει πολύ. Κάποια στιγμή βέβαια θα παραιτηθεί από όλο αυτό.

θα θέλατε να τον δείτε να καταλήγει με το μεγάλο του έρωτα, την Ιουλία;

Δεν μπορώ να κάνω τέτοιο… κάψιμο. Έχω γνώμη τι θα ήθελα εγώ, αλλά δεν μετράει και πολύ το τι θα ήθελα εγώ. Το θέμα είναι τι αποφασίζει η Βάνα Δημητρίου και προς τα που θέλουν να πάνε το ρόλο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close