Αυτή-η-νύχτα-μένει-Διαμάντω-Νίτσα

Αυτή η νύχτα μένει: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως εμφανίζεται ο σύζυγος της Διαμάντως.

Διαμάντω μου καλώς τον δέχτηκες…

Η δραματική σειρά του ALPHA, πρόκειται να επανέλθει με καινούργια επεισόδια, που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων περίπου στα μέσα Ιανουαρίου. Ένα από τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων είναι η Διαμάντω, η ψυχή του νυχτερινού μαγαζιού όνειρο και το στήριγμα των ανθρώπων του.

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει – Γιάννης Τσορτέκης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν βγάζει το μπουφάν στις συνεντεύξεις του

Αυτή η νύχτα μένει: Εμφανίζεται ο σύζυγος της Διαμάντως

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει: Η Φωτεινή θα μάθει όλη την αλήθεια για την δολοφονία της Μαρίνας

Εκείνη παρά τις έξυπνες ατάκες που λέει και το μαύρο χιούμορ που τη διακρίνει, δεν καταφέρνει πάντα να κρύψει τον καημό της που κουβάλα. Κυρίως όσον αφορά το παιδί της, το οποίο έχει ειδικές δεξιότητες και συχνά πυκνά παθαίνει κρίσεις επιληψίας.

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο

Αυτή η νύχτα μένει: Εμφανίζεται ο σύζυγος της Διαμάντως

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα μένει έγκυος και ο Χρήστος την χωρίζει

Μάλιστα το πρόβλημα του ότι δηλαδή δεν μπορεί να κινήσει καλά κάποια μέλη του, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, δεν είναι εκ γενετής αλλά συνέβη ύστερα από ένα ατύχημα.

Από τότε η Διαμάντω στέκεται συνέχεια στο πλευρό του και με τους δύο ρόλους, της μητέρας και του πατέρα, μιας και ο άντρας της ο Μήτσος Διαγόρας εξαφανίστηκε όταν ξεκίνησαν οι δυσκολίες στην καθημερινότητα τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ανακαλύπτει πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση

Αυτή η νύχτα μένει: Εμφανίζεται ο σύζυγος της Διαμάντως

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ σώζει τον Πέτρο από πυροβολισμό

Παρ’ όλα αυτά όμως σύντομα ο άντρας της πρόκειται να επιστρέψει στο Αγρίνιο και στη ζωή της Διαμάντως και του παιδιού τους, προκαλώντας αναστάτωση.

Ακόμη σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άντρας τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιώργος Αρμένης κρύβει μία στεγνή καρδιά και κανένας δε γνωρίζει ποιος ακριβώς είναι αλλά και τι έχει στο μυαλό του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κάνει πίσω σε τίποτα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close