Αυτή η νύχτα μένει: Η Μυρτώ έγκυος σε ψυχιατρείο

Αυτή η νύχτα μένει: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές  καθώς η Μυρτώ έγκυος σε ψυχιατρείο

Αχχχχχχχχ

Ούτε κατά διάνοια δεν λέει να ηρεμήσει από τα βάσανα που τη βαραίνουν η Μυρτώ, αφού η μοίρα δεν έχει σταματήσει να τη χτυπάει αλύπητα. Μετά τον βιασμό της από τον Μίλτο και τον διασυρμό που δέχτηκε με τον αντίλογο του βιαστή της, η υγεία του πατέρα της επιδεινώνεται με αποτέλεσμα να πεθάνει. Το τελευταίο είναι και το τελειωτικό χτύπημα.

«Δεν μπορεί, δεν γίνεται! Δεν μπορεί να με άφησε ο μπαμπάς μου! Οχι, όχι, αποκλείεται, δεν θα μου το έκανε ποτέ αυτό», φωνάζει και κανείς δεν μπορεί να τη συνεφέρει. Η τραγική αντίδρασή της κάνει τον Πόντικα και τον παπα-Ντανίλο να μείνουν παγωμένοι, νιώθοντας ανήμποροι να βοηθήσουν.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ λάμπουν από ευτυχία

Αυτή η νύχτα μένει: Η Μυρτώ έγκυος σε ψυχιατρείο

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος διώχνει οργισμένος την Άννα

Στο μεταξύ, στο αστυνομικό τμήμα, οι προσπάθειες του Στέλιου να σώσει τον γιο του καταρρίπτονται αφού ο αστυνομικός μαθαίνει πως η Μυρτώ είναι έγκυος! Η ανακοίνωση στην ίδια ότι κουβαλάει το παιδί τού βιαστή της, θα φέρει απρόσμενα αποτελέσματα. «Είμαι έγκυος; Οχι, όχι, δεν το θέλω αυτό το μωρό, βγάλτε το από μέσα μου, δεν το θέλω, σκοτώστε το», ουρλιάζει και πιέζει την κοιλιά της, ενώ με δάκρυα αρπάζει ένα ψαλίδι και προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της σύμφωνα με το περιοδικο TV24.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 39 , 40 , 41

Αυτή η νύχτα μένει: Η Μυρτώ έγκυος σε ψυχιατρείο

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 65 , 66 , 67 , 68 , 69

Τη μεταφέρουν σε αμόκ στο νοσοκομείο και της κάνουν ηρεμιστική ένεση. «Η κατάστασή της είναι τραγική και ίσως χρειαστεί να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική», λένε οι γιατροί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112

Αυτή η νύχτα μένει: Η Μυρτώ έγκυος σε ψυχιατρείο

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 82 , 83 , 84 , 85 , 86

Ο Ντανίλος με τον Πόντικα προσπαθούν να αποτρέψουν την εισαγωγή της Μυρτώς στο ψυχιατρείο: «Αποκλείεται, δεν θα το επιτρέψω αυτό να συμβεί», λέει ο Πόντικας και θα κάνει τα πάντα για να κάνει το κορίτσι που αγαπάει να νιώσει και πάλι καλά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close