Παγιδευμένοι-Σταύρος-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Σταύρος διώχνει οργισμένος την Άννα.

Αυτή η Άννα έχει το χάρισμα να σπάει νεύρα με το πείσμα της και ταυτόχρονα να την αγαπούν όλοι!

Η Άννα κρυφά από το Δημήτρη στήνει καρτέρι έξω απ’ το σπίτι του αστυνομικού που ο Αντρέας και ο Σπύρος υποψιάζονται ότι προσπάθησε να ενοχοποιήσει τον Δημήτρη. Όταν εκείνος της τηλεφωνεί μαθαίνει τι σκαρώνει και τρέχει αμέσως κοντά της.

Πριν προλάβει να της κάνει φασαρία επειδή ενεργεί και πάλι μόνη της βλέπουν τον τύπο να βγαίνει τρέχοντας απ’ το σπίτι και να φεύγει με το αυτοκίνητο του. Χωρίς να χάσουν χρόνο τον ακολουθούν.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 39 , 40 , 41

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Στέλιος σώζει την Υβόννη

Στο μεταξύ π Σπύρος και ο Αντρέας σιγουρεύονται ότι ο συνεργάτης τους έχει παραποιήσει τα στοιχεία του τεστ DNA και πηγαίνουν στο εργαστήριο της αστυνομίας για να τον βρουν. Οι συνεργάτες τους όμως τους ενημερώνουν ότι δεν πήγε για δουλειά ενώ λίγο αργότερα μαθαίνουν από το Δημήτρη ότι εκείνος και η Άννα τον ακολουθούν ήδη.

Μόνο που ο τύπος το καταλαβαίνει και αρχίζει να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα για να μπορέσει να τους ξεφύγει. Εξαιτίας ενός ατυχήματος που έχει γίνει βρίσκεται ξαφνικά εγκλωβισμένος. Έτσι βγαίνει απ’ το αυτοκίνητο και αρχίζει να τρέχει αλλά η Άννα και ο Δημήτρης καταφέρνουν να τον φτάσουν.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Αγγελική Ρούσσου αλλάζει τα δεδομένα

Παγιδευμένοι-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: H Χρύσα διαλύεται

Εκείνος προσπαθεί να ξεφύγει και τους φωνάζει ότι δε σκοπεύει να μπει στη φυλακή. Απελπισμένος καθώς είναι πέφτει πάνω σε μια νταλίκα και βρίσκει τραγικό θάνατο. Λίγο αργότερα στο σημείο βρίσκονται ο Σπύρος με τον Αντρέα και το Σταύρο και μόλις μαθαίνουν τι συνέβη γίνονται έξαλλοι μαζί τους.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ποιος απειλεί να διαλύσει Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ξανά αντιμέτωποι

Ο Σταύρος έχει ένα λόγο παραπάνω να είναι οργισμένος. Κατηγορεί το Δημήτρη και την Άννα ότι πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του αφού τις πληροφορίες για τον ύποπτο τις είχαν πάρει παράτυπα από τον ίδιο και τον Αντρέα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Κοσμά

Παγιδευμένοι-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο δολοφόνος του Άγγελου αυτοκτονεί

Μάταια η Άννα προσπαθεί να του εξηγήσει πως όλα έγιναν τυχαία. Ο Σταύρος δεν δέχεται καμία απολύτως δικαιολογία και της λέει  ότι στο εξής η πόρτα του θα είναι κλειστή για εκείνη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close