Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Αλεξία-

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 65 , 66 , 67 , 68 , 69 :   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Θα λιώσουμε με τον Πέτρο και την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 65  στις 19 /2/2023

Επεισόδιο 65

Κυριακή 

Ο Θέμης επισκέπτεται το μοναστήρι προκειμένου να χτυπήσει τον πλειστηριασμό για τα κτήματα. Η Γιάννα γίνεται έξαλλή απο τη συμπεριφορά του Σαράντου ενώ η ευτυχία προσπαθεί ανεπιτυχώς να πλησιάσει τον γιο της .

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 62 , 63 , 64 , 65 , 66

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα προσπαθεί να προστατεύσει τον Θέμη

Η Φιλαρέτη θα ζητήσει την γνώμη της Αυξέντιας για την  συνέντευξη που έδωσε .Η Κασσιανή προσπαθεί να κάνει την Φιλαρέτη να φύγει απο το μοναστήρι. Ο Πέτρος φιλάει την Ελισσάβετ.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 66  στις 20 /2/2023

Επεισόδιο 66

Δευτέρα 

Οι πιέσεις της Θάλειας και του Γιαννίκου θα αναγκάσουν τον Παράσχο να συνεργαστεί μαζί τους. Απο την άλλη η Ελισσάβετ παραδέχεται για πρώτη φορά τα συναισθήματα της στον πέτρο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο βιασμός της Πολυξένης

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Ευτυχία σοκάρεται με το σκοτεινό πρόσωπο του Γεράσιμου

Η Κυρα και η Αλεξία έρχονται  σε σύγκρουση αφού η Αλεξία αρνείται να πιστέψει ότι ο Βίκος κρύβεται πισω απο την δολοφονία της μητέρας της.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 67  στις 21 /2/2023

Επεισόδιο 67

Τρίτη 

Ο βίκος προσπαθεί να διαλύσει τις υποψίες της Κύρας  . Εκείνη όμως δεν πείθεται και επισκέπτεται στα γραφεία της αστυνομίας τον Δαμάλα. Ο Βικος χρηματίζει τον Δαμάλα ενώ ετοιμάζεται να σκοτώσει .Η Κασσιανή απο φόβο αλλά και απο εκδικητικότητα δεν επιτρέπει στην Φιλαρέτη να φύγει απο  το μοναστήρι.

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Συλλαμβάνουν τον Δαμαλά

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 65 , 66 , 67 , 68 , 69

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος συμμαχεί με την Κασσιανή για να εξοντώσουν την Ελισάβετ

 

 

Η Γιάννα ξαναέρχεται κοντά με τον Σαράντο  και για να τον βοηθήσει αναγκάζει τους γονείς της να της αποκαλύψουν το μυστικό του Γεράσιμου. Ο Θέμης αναθέτει στον Πέτρο την μελέτη  αξιοποίησης των κτημάτων του μοναστηριού. Η εμμονή της Αλεξίας με τον Βίκο δεν υποχωρεί.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 68  στις 23 /2/2023

Επεισόδιο 68

Πέμπτη

Η Ελισσάβετ και ο Πέτρος περνούν την ημέρα τους στην παράλια και εκείνη του λέει πως ήταν η ομορφότερη ήμερα της ζωής της. Η Αλεξία χρησιμοποιεί την Κύρα για να επικοινωνήσει  με τον Βίκο .Αυτο εξαγριώνει την γιαγιά της και αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια για εκείνον.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα προσπαθήσει να σταματήσει τον έρωτα Πέτρου – Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Καστρινός και Βίκος σε καυτό τετ α τετ

Εξαγριωμένη είναι η Όλγα με την αποκάλυψη ότι ο Καστρινός μπορεί να είναι ο πατέρας της. Αποφασίζει να προστατεύσει τον Θέμη ενημερώνοντας τον και τις κινήσεις της μητέρας της στην Γερακιανή.

Ο Φραγκίσκος με τον Παναγιώτη κάνουν έρευνα για τα κτήματα της μονής. Ο Λευτέρης, ο Σαράντος και ο Γιώργος συναντούν τον μητροπολίτη για να ζητήσουν τη βοήθεια του για το ίδιο θέμα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close