Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Αλέκος-

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 38 , 39 .  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Χαμός θα γίνει πάλι!

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 38 στις 20/2/23

Επεισόδιο 38

Δευτέρα

Τα πρώτα αποτελέσματα DNA έχουν φέρει μεγάλη αναστάτωση σε όλους .Πλέον όλοι είναι σίγουροι πως  το πόρισμα του εγκληματολογικού έχει παραποιηθεί και το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος θέλει να ενοχοποιήσει τον Δημήτρη. Σε μια προσπάθεια να βρουν ποιος είναι ο υπεύθυνος για την διαφθορά στην σήμανση ο Σταύρος και ο Σπύρος θα στραφούν για βοήθεια στο λάθος άτομο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 36 , 37 , 38

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Λίνα-Χρύσα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Στέλιος σώζει την Υβόννη

Ο Αλέκος δεν χάνει χρόνο  και κατηγορεί τον Δημήτρη ενώ κάνει τα πάντα για να ξαναέκλεισε την Άννα στην φυλακή .Η Δώρα ζητάει απο τον Νίκο να σταματήσει την Χρύσα .Δεν πρέπει να γίνει το τεστ πατρότητας.

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 39 στις 21/2/23

Επεισόδιο 39

Τρίτη

Την στιγμή που ο Δημήτρης βγάζει την Άννα απο το κρατητήριο για την επίθεση κατά του Αλέκου η Λίνα και η Δανάη αναλαμβάνουν την πρώτη μεταφορά ναρκωτικών. Ο Νίκος  προσπαθεί να πείσει την Δώρα να κάνει την έκτρωση και ο Γεράσιμος συνεχίζει να εκβιάζει την Κλειώ .

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Αγγελική Ρούσσου αλλάζει τα δεδομένα

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Ιωάννα Τριανταφυλλίδου-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: H Χρύσα διαλύεται

Ο χρόνος που της έχει δώσει για να μάθει τι έγινε το πτώμα του πατερά της Άννας τελειώνει . Ο Αλέκος πιέζει τον Σταύρο να συντάξει την πρόταση του για το κατηγορητήριο που θα ενοχοποιήσει την Άννα εν όψει της δίκης .Είναι σίγουρος ότι σε όλα τα νέα στοιχεία η καταδίκη της Άννας. Ο Σταύρος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο .

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια

Τετάρτη

Δεν θα μεταδοθεί το επεισόδιο

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ποιος απειλεί να διαλύσει Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Αλέκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Κοσμά

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close