Σασμός-Μανώλης-Ευθύμης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μανώλης κινδυνεύει απο τον Ευθύμη.

Μανώλη όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα…

Κι όμως, η συνεργασία αυτή θα λήξει κάπως άδοξα.. Ο Μανόλης και ο Ευθύμης θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα γεγονός που θα “διχάσει” τη φιλία τους, στη σειρά Σασμός… Ο νεαρός συνεχίζει να εργάζεται στο μαγαζί του, αφήνοντας το μεγάλο αφεντικό πάντοτε ευχαριστημένο.

Μόνο που.. τα πράγματα στο σπίτι δεν εξελίσσονται και τόσο καλά. Τον τελευταίο καιρό, ο Παντελής φέρεται παράξενα. Φαίνεται πως κάποιες περίεργες κινήσεις του οδήγησαν την οικογένεια στην απόλυτη καταστροφή. Συντετριμμένος, συνειδητοποιεί πως δε μπορεί να ξεχρεώσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ήρθε η καταστροφή των Σταματάκηδων

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

Το καφενείο, αλλά και το σπίτι, είναι σε υποθήκη. Εάν δε πληρώσει άμεσα, τότε οι τράπεζες θα του τα πάρουν όλα και η οικογένεια θα μείνει στο δρόμο. Ο Παντελής, μη μπορεί να κουβαλήσει αυτό το βάρος μόνος του, απευθύνεται στον γιο του..

Πιο συγκεκριμένα, ο Παντελής αναφέρει στον Μανόλη πως χρωστάνε πολλά. Του εξομολογείται πως το σπίτι της οικογένειας είναι υποθηκευμένο και πως πλέον αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη. Ο ίδιος βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 52 , 53 , 54 , 55 , 56

Σασμός: Αντώνης και Ευθύμης θα βρεθούν αντιμέτωποι

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη

Ο γιος του, σοκαρισμένος, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Τι σημαίνει αυτό; Προσεγγίζει τον Ευθύμη και του ζητάει μία προκαταβολή, από τις υπηρεσίες που του προσφέρει…

Το ποσό αυτό είναι υπέρογκο, όμως ο Ευθύμης δέχεται να βοηθήσει τον Μανόλη, στη σειρά Σασμός. Το σπίτι του Παντελή και της Άννας σώζεται, όμως ο νεαρός μπλέκει σε δύσκολες περιπέτειες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η κηδεία που θα ενώσει όλο το χωριό

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ξαφνική διακοπή για την σειρά

Το αντάλλαγμα που θα ζητήσει ο Ευθύμης, δε θα του βγει σε καλό. Πλέον, ο Μανόλης είναι στα χέρια του αδίστακτου αυτού εγκληματία κι εκείνος τον χρησιμοποιεί όπως θέλει, θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close