Σασμός-Νικηφόρος-Νάντια

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Νικηφόρος και η Νάντια παραδίδονται στο πάθος τους.

Μανωλάκη δεν σε βλέπω καλά…

Ο Νικηφόρος, στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε την Δευτέρα στις οθόνες μας στην σειρά Σασμός, θα αρπάξει την Νάντια και θα την φιλήσει στο στόμα δείχνοντάς την πόσο την θέλει. Πως θα αντιδράσει εκείνη;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ήρθε η καταστροφή των Σταματάκηδων

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

Ο Παύλος ζητά αντάλλαγμα από την Καλλιόπη που την έσωσε από τη φωτιά. Τι θα πει όμως το πόρισμα της αστυνομίας; Ο Σταύρος συγκρούεται με τη Μαρίνα. Ο Αστέρης προσπαθεί να πει στην Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 52 , 53 , 54 , 55 , 56

Σασμός-Νάντια

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη

Ο Νικηφόρος παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με την Νάντια, η οποία αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί για να φτάσει στον Μαθιό, στην σειρά Σασμός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η κηδεία που θα ενώσει όλο το χωριό

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ξαφνική διακοπή για την σειρά

Ο Ευθύμης με τον Πάνο στο γηροκομείο προσπαθούν να πιάσουν τον Λευτέρη που θέλει να φυγαδεύσει τη μητέρα του. Η Βασιλική θέλει να μάθει τι χρωστάει η Αργυρώ στον Αστέρη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close