Παγιδευμένοι-Σταύρος-Δημήτρης-Άννα-Αντρέας

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος και Δημήτρης έρχονται σε ρήξη για την Άννα.

Κάτσε καλά ρε Σταύρε…

Πέπλο μυστηρίου θα καλύψει την δολοφονία του Άγγελου, φέρνοντας σε δυσχερή θέση πολλούς από τους πρωταγωνιστές στην σειρά Παγιδευμένοι. Αν και η Άννα θα θεωρηθεί η νούμερα ένα ύποπτος, όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο ότι στο σημείο του εγκλήματος υπήρχε τρίτο πρόσωπο.

Η Υβόννη και η Κλειώ κατηγορούν ευθέως τον Αλέκο, με τον τελευταίο να εξοργίζεται. ‘Είστε σοβαροί; Καταλαβαίνεται ότι μιλάτε για τον γιο μου;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ξετυλίγεται το κουβάρι με τον φόνο του Άγγελου

Παγιδευμένοι-Αλέκος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα καταστρέφει την οικογένεια Μαρκέτου

Ο Αλέκος αναλαμβάνει τις ευθύνες του ως κακός πατέρας όμως σε καμία περίπτωση δεν θα σκότωνε το παιδί του. Παράλληλα με τις ενδοοικογενειακές εξελίξεις όμως ο Δημήτρης συνεχίζει τις έρευνες του, από την δική του πλευρά.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το DNA από τα αποτσίγαρα αποκαλύπτει τον αληθινό δολοφόνο του Άγγελου

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης παραιτείται από εισαγγελέας για να υπερασπιστεί την Άννα ως δικηγόρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα απειλεί να καταδώσει τον Σπύρο

Μάλιστα πηγαίνει αυτοπροσώπως στο σημείο των ερευνών, προσπαθώντας να συλλέξει τα δικά του στοιχεία. Τότε είναι που δέχεται το τηλεφώνημα του Σταύρου ο οποίος σε πολύ έντονο ύφος τον προειδοποιεί να απομακρυνθεί.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Κλειώ συνεργάζεται με την Υβόννη

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης παραιτείται από εισαγγελέας για να υπερασπιστεί την Άννα ως δικηγόρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αντρέας βουτάει την Άννα μέσα απο τα χέρια του Δημήτρη

Ως σύζυγος της Άννας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του youfly, δεν έχει κανένα δικαίωμα να βρίσκεται στο σημείο του εγκλήματος, όπου βασική ύποπτος είναι η Άννα!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close