Αυτή η Νύχτα Μένει-Μίλτος-Μυρτώ-

Αυτή η Νύχτα Μένει: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Μίλτος βιάζει την Μυρτώ.

Τι κάθαρμα…

Από κάθε έλεγχο ξεφεύγει πια η ψυχολογική κατάσταση του Μίλτου και πλέον στόχος του γίνεται η Μυρτώ. Το κορίτσι θα ζήσει τραγικές στιγμές στα χέρια του που θα την σημαδέψουν για μια ζωή. Σε αρκετά επεισόδια είχαμε δει τον Μίλτο να πηγαίνει στο νυχτερινό κέντρο “Όνειρο” του Στρατή και να γλυκοκοιτάζει την Μυρτώ.

Όμως πάντα στη συνέχεια το ενδιαφέρον του στρεφόταν σε κάποια από τις αιθέριες υπάρξεις του μαγαζιού. Η κατάσταση πια του νεαρού έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Η κακοποιητική συμπεριφορά που έχει ζήσει σαν παιδί στα χέρια του πατέρα του σε συνδυασμό με την απαθέστατη στάση της μητέρας του τον έχουν κάνει να αντιδρά με τον ίδιο τρόπο.

Δείτε ακόμα Ηλιάνα Μαυρομάτη : Η Ζέτα απο το αυτή η νύχτα μένει μας δείχνει το σπίτι της

Αυτή η Νύχτα Μένει-Μίλτος-

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει – Ελένη Ρουσσινού: Αυτός είναι ο επί χρόνια σύντροφός της βραβευμένος σκηνοθέτης

Δηλαδή βίαια στις γυναίκες. Το επεισόδιο όπου κακοποίησε την ιερόδουλη είχε προκαλέσει σοκ και ο φόβος της μητέρας του και το τι άλλο είναι ικανός να κάνει ολοένα και μεγαλώνει. Τελικά οι φόβοι της βγαίνουν αληθινοί.

Ένα βράδυ ο Μίλτος πίνει πολύ και πάει στο μαγαζί του Στρατή όπου εκείνος τον διώχνει. Ξανά το βλέμμα του πέφτει πάλι πάνω στην Μυρτώ και τρελαμένος από θυμό και μη έχοντας κανέναν έλεγχο της κατάστασης αποφασίζει να την κάνει δική του.

Έτσι στήνει καρτέρι έξω απ’ το μαγαζί και την ακολουθεί. Εκείνη είναι πληγωμένη ακόμα από το χωρισμό της με το Μανωλάκη και κλαίει. Ο Μίλτος βρίσκει την ευκαιρία που περίμενε να την πλησιάζει τάχα από ενδιαφέρει για να δει αν είναι καλά.

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει: Εμφανίζεται ο σύζυγος της Διαμάντως

Αυτή η Νύχτα Μένει-Μυρτώ-

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει – Γιάννης Τσορτέκης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν βγάζει το μπουφάν στις συνεντεύξεις του

Και όταν εκείνη τον αποφεύγει τότε ο Μίλτος την αρπάζει, την ρίχνει στο έδαφος και την βιάζει. Η Μυρτώ είναι ένα ράκος. Η ζωή της έχει διαλυθεί, δεν μπορεί να μιλήσει σε κανέναν καθώς νιώθει ντροπή αλλά όλοι την βλέπουν και καταλαβαίνουν πως κάτι την απασχολεί με το μυαλό των περισσότερων να πηγαίνει στο χωρισμό της.

Ο Πόντικας που πονάει να την βλέπει έτσι προσπαθεί να της φτιάξει το κέφι αλλά μάταια. Μέχρι που εκείνος μαθαίνει την αλήθεια και αναλαμβάνει να εκδικηθεί την επίθεση στο κορίτσι που αγαπά.

Σταύρος – Ζέτα

Ο Στρατής βάζει στον πάγο την Ζέτα η οποία είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον έρωτα της για εκείνο να πάει στράφι. Θέλει να παλέψει για να καταφέρουν στο τέλος να κερδίσουν. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος εκφράζει το ενδιαφέρον του για εκείνη κι αυτή δείχνει να ενδίδει στο φλερτ του.

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει: Η Φωτεινή θα μάθει όλη την αλήθεια για την δολοφονία της Μαρίνας

Αυτή η Νύχτα Μένει-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο

Περισσότερο για να πληγώσει τον Στρατή. Έτσι αρχίζει να περνά χρόνο με τον Σταύρο και να δέχεται τις προσκλήσεις του για βόλτα μέχρι που σε μια απ’ αυτές εκείνος την φιλάει. Το μυαλό της μπερδεύετε ακόμα περισσότερο όταν η Νίτσα της επισημαίνει πόσο φυσιολογικό είναι αυτό που έχει με τον πιανίστα παρά με το Στρατή.

Και η αλήθεια είναι πως και εκείνη βλέπει διαφορές αλλά το δίλημμα είναι μεγάλο. Να ζήσει τον έρωτα και όπου οδηγήσει με το Στρατή ή να παρακούσει την καρδιά της για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον;

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close