Αυτή-η-νύχτα-μένει-Νίτσα

Αυτή η νύχτα μένει: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Νίτσα δίνει στεγνά την Ζέτα στον Στρατή.

ΑΑΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑ

Πολύς κόσμος έχει μαζευτεί έξω από το Τμήμα Χωροφυλακής Αγρινίου στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, ζητώντας επιτακτικά την απελευθέρωση του Στρατή, ενώ εκείνος μιλά με τον Αλέξανδρο για τη Μαρίνα.

Ο Στέλιος, εκτός εαυτού, αποκαλύπτει στον Γιώργη τις προθέσεις του Χρήστου. Έρμαιο ο Μίλτος, αφήνει τη ζωή του κυριολεκτικά στα χέρια του Τάσου. Εκείνος τρομαγμένος αποκαλύπτει τι συνέβη στην Αγλαΐα.

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει – Άννα Μάσχα : Το παιδι και ο γάμος που δεν έγινε ποτέ

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 22, 23, 24

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 22, 23, 24

Η προειδοποίηση του Στρατή γι’ αυτά που έρχονται, τρομάζει τους ανθρώπους του και τη Ζέτα που αγωνιά γι’ αυτόν. Δραπετεύουν για λίγο μαζί και εκείνος, επιτέλους, παραδέχεται τα τυναισθήματά του.

Ο Χρήστος, εξοργισμένος, ψάχνει λύσεις παντού, αλλά ιδανική λύση ξανά είναι ο μετανιωμένος Στέλιος. Μόνο η κόρη του Εύη μπορεί να τον μαλακώσει, καθώς αποφασίζει πια να μείνει στο Αγρίνιο, με μια βασική προϋπόθεση, να συναντήσει πρώτα το θείο της Αλέξανδρο.

Δείτε ακόμη Σταμάτης Κραουνάκης : Η άγνωστη ιστορία πίσω από το Αυτή η Νύχτα μένει – Ο ρόλος του Στέλιου Καζαντζίδη

Αυτή-η-νύχτα-μένει-Στρατής

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του

Ο Στέλιος δέχεται σήμα από τα κεντρικά της χωροφυλακής που απειλεί το μέλλον του και τρομοκρατείται. Η Αγλαΐα ακούει από το γιο της Μίλτο την πιο πικρή και καλά κρυμμένη αλήθεια της ζωής της. Μια ακόμα κρίση του πατέρα της Αχιλλέα τρομοκρατεί τη Μυρτώ.

Η Εύη μετά την απρόοπτη συνάντησή της με τον Αλέξανδρο, έχει ακόμη περισσότερες απορίες για τη σχέση του με τους γονείς της. Η δυσμενής μετάθεση που έρχεται στον Στέλιο, τον βγάζει εκτός εαυτού και ζητάει τα ρέστα από τον Χρήστο, αλλά εκείνος τον διώχνει κακήν κακώς.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη θα τα τινάξει όλα στον αέρα

Αυτή-η-νύχτα-μένει-Στρατής

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος ρουφιανεύει την Καλλιόπη

Απελπισμένος να βρει κάποιο μέσο και να ακυρωθεί η μετάθεσή του, καταλήγει στον Θοδωράκη Πασσαλίδη, απόστρατο υποστράτηγο της χωροφυλακής. Η Αγλαΐα, συντετριμμένη από την επίθεση του Μίλτου, βλέπει για πρώτη φορά τον πραγματικό εχθρό.

Ο Τάσος, βλέποντας την κατάσταση του Μίλτου, κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία. Ο Αλέξανδρος, πεπεισμένος πως κάτι παραπάνω κρύβεται στο θάνατο της αδελφής του, ψάχνει στην τροχαία το φάκελό της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος τρελαμένος απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 16 , 17 , 18

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ζητά απο τον Παύλο να κάνουν Σασμό

Καθώς τα σύννεφα γύρω από το μαγαζί πυκνώνουν, η σύγκρουση της Νίτσας με τη Ζέτα οδηγεί σε μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της. Η Νίτσα αποκαλύπτει στον Στρατή ότι η Ζέτα κακοποιούσε κατά συρροή και εξακολούθηση ο λαμπερός τραγουδιστής Γιάννης Ντόκος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης χαλάει τα σχέδια της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 10 , 11 , 12

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σώζει την ζωή του Στάθη

Ο Στρατής αποφασίζει να αλλάξει τη στάση του απέναντί της. Στωικά δέχεται τη συμβουλή της Διαμάντως να μείνει με την Ζέτα και να φυλάξει τα νώτα του, ψάχνοντας να βρει λύσεις.

Αγνοεί, όμως, το παιχνίδι που έχει στήσει πίσω από την πλάτη του ο δικηγόρος Παπαδόπουλος που τον πιέζει να πουλήσει το «Όνειρο» στους πελάτες του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Αυτή η νύχτα μένει με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close