Το κακό που έχει κάνει ο Παύλος ακόμη και στους πιο κοντινούς του ανθρώπους, έχει καταφέρει να κάνει όλη την Στέρνα να τον μισήσει. Ενώ ο ίδιος χαροπαλεύει σε νοσοκομείο του Λονδίνου, κανείς δεν είναι στο πλευρό του να τον συντρέξει.
Άγιος Έρωτας: Καθώς η περίπτωση του Παύλου είναι πολύ σοβαρή οι γιατροί στην Ελλάδα σύμφωνα με τα spoilers που σας εξασφαλίσαμε δεν δέχονται να τον αναλάβουν και τον στέλνουν σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Η μόνη που νοιάζεται για την τύχη του στα επόμενα επεισόδια είναι η Δώρα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι τον μισούν και του έχουν γυρίσει την πλάτη.
Οι γιατροί στην Ελλάδα αρνούνται να εγχειρήσουν τον Παύλο στη σειρά, Άγιος Έρωτας, και θα χρειαστεί να μεταφερθεί στο εξωτερικό μετά το καρδιακό επεισόδιο. Ο φονικός σεισμός που χτυπά τη Στέρνα αφήνει πίσω του βαριές απώλειες και μεγάλες υλικές καταστροφές. Το ξενοδοχείο μετατρέπεται πρόχειρα σε αναρρωτήριο και ο πατέρας Νικόλαος, παρά το πένθος του για την Πετρούλα, καταβάλλει μαζί με τη Φανή υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βοηθήσει τους τραυματίες.
Μεταφέρεται εσπευσμένα στο εξωτερικό
Ο Παύλος, μετά από οξύ καρδιακό επεισόδιο, μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ ο Χάρης κάνει τα πάντα για να σώσει τον βαριά τραυματισμένο Κλεάνθη. Στις φυλακές, η Χριστίνα διασώζει το μωρό της Ρίτας αλλά και τη διευθύντρια, η οποία θα της προσφέρει μια απρόσμενη ανταμοιβή για την πράξη της.

Η Χλόη και ο Αργύρης βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς πρέπει να μεταφέρουν τα νέα για τον θάνατο του Γιάννου στη μικρή Ελευθερία, την ίδια στιγμή που και η Πόπη χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Η Σοφία, αποκομμένη από όλους στο κρατητήριο, αγωνιά για την τύχη του Παύλου, ενώ η Θάλεια καλείται να πάρει μια απόφαση που θα καθορίσει την επιβίωσή του.
Καθώς η περίπτωσή του είναι ιδιάζουσα, οι γιατροί δεν αναλαμβάνουν στην Ελλάδα. Οπότε διακομίζεται στο Λονδίνο προκειμένου να τον εγχειρήσουν. Κανείς δεν τον συνοδεύει σε αυτό και πολλοί από αυτούς που αφήνει πίσω δεν ενδιαφέρονται καν αν θα καταφέρει να επιζήσει ή όχι. Έχει κάνει τόσο κακό που οι περισσότεροι στη Στέρνα τον μισούν, ακόμη και οι πιο κοντινοί του άνθρωποι.

Δείτε ακόμη: Άγιος Έρωτας: Πίσω από την βιτρίνα της επιτυχίας κρύβεται το πιο ένοχο μυστικό
Ακόμη και η Σοφία που δεν θα τον άφηνε στιγμή μόνο, είναι κλεισμένη στο ψυχιατρείο και δεν μπορεί να τον συντρέξει. Η μόνη που αγωνία για την τύχη του είναι η Δώρα. Αν και δεν την έχει αναγνωρίσει ως κόρη του, εκείνη δεν του κρατάει κακία. Αντίθετα, αναζητεί στο πρόσωπό του τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ.
Μάλιστα, αρκετές φορές έχει δικαιολογήσει τις πράξεις του και έχει έρθει για αυτόν τον λόγο σε ρήξη με τον Αργύρη. Η εγχείρηση του Μαρκόπουλου τελικά είναι επιτυχής και εκείνος επιστρέφει στη Στέρνα. Μόνο που θα γυρίσει ένας άλλος άνθρωπος.
Σχετικά άρθρα:
- Άγιος Έρωτας: Η Ελένη και η Άννα μένουν ενωμένες μέχρι το τέλος
- Άγιος Έρωτας: Η Μαχαιριά που δίνει τέλος στην ζωή της Χλόης
- Άγιος Έρωτας: Επιστρέφει από τους νεκρούς για να πάρει εκδίκηση για την Χαρά
Όλα τα spoilers για την σειρά του ALPHA, Άγιος Έρωτας