Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη στήνει σχέδιο εξόντωσης

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Μυρσίνη στήνει σχέδιο εξόντωσης.

Αυτή η γυναίκα δεν θα ησυχάσει ποτέ όμως. Που την χάνεις που την βρίσκεις μέσα στην ανακατωσούρα είναι βρε παιδιά. Αμα δεν τις καταστρέψει τις Σταμίρενες δεν θα ηρεμήσει ποτέ.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη στήνει σχέδιο εξόντωσης

Δείτε επίσης   : Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βρίσκεται ενα βήμα πριν την φυλακή

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να μην σημειώνουν στους πίνακες τηλεθέασης τα νούμερα που σημείωναν τις δύο περασμένες δύο σεζόν, ωστόσο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Ant1 παραμένει αμείωτο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag εκτός των άλλων ο μικρός Σέργιος Σεβαστός βρίσκεται πολύ κοντά ώστε να βρεθεί μπροστά στην μεγάλη αποκάλυψη για το ποια πραγματικά είναι η μητέρα του.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη στήνει σχέδιο εξόντωσης

Η Ασημίνα και η Δρόσω γνωρίζουν πως η Ρένα Μόρτζου, η νέα σύντροφος και αρραβωνιαστικιά του Νικηφόρου από την στιγμή που γνωρίζει το ένοχο μυστικό τους θα το χρησιμοποιήσει ως ασπίδα της για την σχέση της με τον Νικηφόρο.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες -Ζωή : Η θέση σου είναι στην φυλακή Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη στήνει σχέδιο εξόντωσης

Ο μικρός Σέργιος από την άλλη που ποτέ δεν είδε με καλό μάτι την νέα σύντροφο του πατέρα του θα κάνει δύσκολη την ζωή της Ρένας. Όλοι είναι πεπεισμένοι πως πίσω από τις αντιδράσεις του μικρού κρύβεται η Ασημίνα με αποτέλεσμα η σύγκρουση της με τον Νικηφόρο να είναι αναπόφευκτη.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη αποβάλλει

Ο μικρός Σέργιος σχολείο δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην δασκάλα του, με αποτέλεσμα να τον τιμωρεί καθημερινά, έτσι θα ζητήσει να φύγει από το Διαφάνι και να μείνει με τους παππούδες του στη Λάρισα.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη στήνει σχέδιο εξόντωσης

Ο Δούκας παρόλο που αυτή την περίοδο φλερτάρει με την φυλακή θα δει την επίσκεψη του εγγόνου του ως Θείο Δώρο, θα ξεχάσει τις έννοιες και τα προβλήματα, ενώ η Μυρσίνη σύμφωνα με το okmag.gr και τον Γιώργο Μπέζα θα καταστρώσει ένα ακόμη σχέδιο για την εξόντωση των αδερφών Σταμίρη αδιαφορώντας να θα πληγώσει τον μικρό Σέργιο. Ο χρόνος για την αποκάλυψη του πιο ένοχου μυστικού μετρά αντίστροφα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close