Άγριες Μέλισσες: Πάντα μία τιποτένια θα είσαι και τίποτα περισσότερο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι είναι ανατρεπτικές – Πάντα μία τιποτένια θα είσαι και τίποτα περισσότερο.

Προβλέπεται χαμός…. ΤΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!! ΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ Χουάνα η παρθένα;;;;

Ο Δούκας αποφασίζει να γράψει τα πάντα στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή προκειμένου να μην μπορέσει ο Ακύλας με τις παγίδες του να του πάρει οτιδήποτε. Από την άλλη ο Μεγαρίτης γίνεται έξω φρενών και επιστρέφει ακόμα πιο αιμοβόρος να καταστρέψει ό,τι μπαίνει εμπόδιο στο δρόμο του.

Άγριες Μέλισσες: Πάντα μία τιποτένια θα είσαι και τίποτα περισσότερο

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Διπλός γάμος για Ασημίνα και Δρόσω

Ο Δούκας βλέποντας πια τον Μεγαρίτη να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και να αποδεικνύεται πολύ σκληρός αντίπαλος, πέρα από επικίνδυνο, αποφασίζει να κάνει μία πράξη που θα ξαφνιάσει τους γιους του.

Μ’ έχει βάλει στο στόχαστρο να με διαλύσει και να μου τα πάρει όλα! Θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο και τρόπο για να το καταφέρει! Όμως, αν η περιουσία περάσει στα χέρια σας, τότε δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα! Λοιπόν τι λέτε; Θα με βοηθήσετε να διαλύσουμε αυτό το κάθαρμα; τους λέει και ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή ξαφνιάζονται με την πρόταση του Δούκα να τους παραχωρήσει την περιουσία του

. Πατέρα, μας πιάνεις εντελώς απροετοίμαστους κάτι τέτοιο! Είσαι σίγουρος γι’ αυτό; Δεν φοβάσαι μήπως σου πάρουμε τα λεφτά και σε αφήσουμε απένταρο; τον ρωτάει Νικηφόρος και ο Δούκας ισχυρίζεται: Δεν με νοιάζει γιε μου! Δικά σας είναι, σ’ εσάς θα μείνουν όλα έτσι κ αλλιώς. Ο Κωνσταντής ζητάει λίγο χρόνο για να το σκεφτούν.

Άγριες Μέλισσες: Πάντα μία τιποτένια θα είσαι και τίποτα περισσότερο

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας παίρνει πίσω τα λεφτά του

Στη συνέχεια τα δύο αδέλφια συναντάνε τις αδελφές Σταμίρη και τους λένε για την πρόταση του πατέρα τους. Πρέπει να είναι πολύ στρυμωγμένος για να κάνει κάτι τέτοιο, σχολιάζει η Ελένη, ενώ τόσο η Δρόσω όσο και η Ασημίνα προτρέπουν να δεχτούν: Αυτό δείχνει πως σας εμπιστεύεται! Να δεχτείτε την πρόταση του και να αναλάβετε εσείς από εδώ και στο εξής την υπόθεση αυτή! Θα τα καταφέρετε.

Την ίδια ώρα, μετά τις αποκαλύψεις του Ακύλα για την κρυφή η συνεργασία του με τη Μυρσίνη, ο γάμος των Σεβαστών διαλύεται οριστικά. Την πάτησα πάλι ο βλάκας και σε πίστεψα! Αλλά πάντα μία τιποτένια θα είσαι και τίποτα περισσότερο! Τα διέλυσες όλα, Μυρσίνη!

Άγριες Μέλισσες: Πάντα μία τιποτένια θα είσαι και τίποτα περισσότερο

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Χωρισμός ανάμεσα σε Ουρανία και Άλκη

Τακίμιασες με τον εχθρό μου, με αυτόν που θέλει να με καταστρέψει και να μου φάει όλα! Με αυτόν που έβαλε να σκοτώσουν τον γιο μας και έσκαβες τον λάκκο μου πίσω από την πλάτη μου! Δεν έχει πιο χαμηλά πια να πέσεις στα μάτια μου! Μου προκαλείς αηδία, της λέει και εκείνη για ακόμα μία φορά βρίσκεται προ των ευθυνών της.

Άγριες Μέλισσες: Πάντα μία τιποτένια θα είσαι και τίποτα περισσότερο

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα περιμένει το παιδί του Νικηφόρου

Ο Λάμπρος με τον Ζάχο παίρνουν μία πολύ σημαντική πληροφορία, ενώ το το Διαφανί είναι προβληματισμένο με την ξαφνική απόφαση των Καρυών να δεχτούν την πρόταση του Δούκα:

Αυτοί ήταν ενάντια στο σχέδιο του Δούκα και τώρα ξαφνικά είπαν το ναι στην πρόταση του; Ποιος ξέρει τι τους έταξε και τι ετοιμάζει, αναρωτιούνται όλοι. Ο Σταμάτης επιστρέφει μετανιωμένος για να πείσει τον Ζαχαρία να τον ξανάδεχτεί, παίρνει μία σημαντική απόφαση.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close