Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας κάνει παρανάλωμα τις Καρυές

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Δούκα να κάνει παρανάλωμα τις Καρυές.

Ο κακός χαμός θα γίνει παιδιά…ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ! Μην του ξυπνάτε τον παλιό κακό του εαυτό σας λεωωωωω…

Ο Σεβαστός βλέποντας πως χάνει παιχνίδι, μπαίνει ξανά σε σκοτεινά μονοπάτια, και δίνει εντολή να κάψουν το χωριό Καρυές. Έτσι θα εκδικηθεί τους αγρότες, αλλά και τον Ακύλα που θα τον αναγκάσει να υποχωρήσει.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας κάνει παρανάλωμα τις Καρυές

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα περιμένει το παιδί του Νικηφόρου

Τα νέα κάνουν το γύρο της Λάρισας και όλοι είναι σοκαρισμένοι, εκτός από την Ελένη που είναι σίγουρη για την ενοχή του Δούκα και συγκρούεται μαζί του: Εσύ έβαλες φωτιά στο χωριό! Το έχετε παράδοση με τη γυναίκα σου να καίτε τις περιουσίες των ανθρώπων προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια σας! Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξεις, Σεβαστέ! Θα είσαι πάντα ένας φονιάς.

Μετά από αυτό η Ελένη παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει πόλεμο τόσο με τον Ακύλα όσο και με το Δούκα, αλλά όλοι δείχνουν απρόθυμοι να τα βάλουν ξανά με το Σεβαστό. Είναι δώρο άδωρον, Ελένη, να τα βάλουμε ξανά με το Σεβαστό. Η ιστορία έχει δείξει πως πάντα αυτό το κάθαρμα βγαίνει κερδισμένο. Ας δεχτούμε όσα μας δίνει να τελειώνουμε μία και καλή μαζί του, της λένε και εκείνη μπορεί να πιστέψει πως παραδίδουν τόσο εύκολα τα όπλα τους.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας κάνει παρανάλωμα τις Καρυές

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 97 , 98 , 99 , 100

Στο μεταξύ, ο Λάμπρος με τον Ζάχο θα κατέβουν στην Αθήνα με την ελπίδα να συνδέσουν την έκθεση με τον Ξανθό, ενώ ο Σταμάτης ετοιμάζεται να το σκάσει με τον Ζαχαρία έχοντας τα λεφτά που πήρε από τον Κυριάκο. Μόνο που ο μικρός του αλλάζει τα σχέδια, αφού δεν θέλει να φύγει από το Διαφάνι και τη Βιολέτα.

Μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους, ο Ακύλας είναι έτοιμος να πάρει τη ρεβάνς από τη Μυρσίνη. Έτσι εισβάλει στο αρχοντικό τον Σεβαστών και μπροστά σε όλους αποκαλύπτει στον Δούκα: Η γυναίκα σου σε πρόδωσε! Σε αντάλλαγμα να σε χωρίσω με την Αντιγόνη, εκείνη έσκαβε τον λάκκο σου στο έργο του αεροδρομίου. Μεγάλε Σεβαστέ, πιάστηκες κορόιδο.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας κάνει παρανάλωμα τις Καρυές

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής παίρνουν την περιουσία του Δούκα

Η Μυρσίνη φωνάζει πως όλα αυτά είναι ψέματα, αλλά όλοι ζητάνε εξηγήσεις και θα βρεθεί αντιμέτωπη μαζί τους, με μόνο σύμμαχο το Μελέτη: Δεν καταλαβαίνω από πότε σας έπιασε ο πόνος για το Διάφανη και τους χωριάτες; Το θέμα είναι να σώσουμε το δικό μας βιός τα χωράφια, λέει αδίστακτα ο Μελέτης.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας κάνει παρανάλωμα τις Καρυές

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες : Το τεράστιο δίλλημα του Σταμάτη

Ο Δούκας απογοητεύεται ξανά με τη γυναίκα του και αυτή τη φορά δείχνει να μην έχει καμία διάθεση να τη συγχωρέσει! Στο μεταξύ, ο Κυριάκος δεν συμμερίζεται την ταραχή της Βιολέτας για τα λεφτά που χάθηκαν, ενώ το χωριό συνεχίζει να γράφει γράμματα στην Αρχιεπισκοπή για να βοηθήσει τον παπά Γρήγορη να πάρει πίσω τη θέση του.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close