Άγριες Μέλισσες-3-πρωταγωνιστές-θα-φύγουν-από-την-σειρά-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού 3 πρωταγωνιστές θα έχουν φύγει πριν το φινάλε της σειράς. 

Τώρα γιατί μας τα κάνετε αυτά και μας στεναχωρείτε;

Το φινάλε της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες βρίσκεται δυστυχώς όλο και πιο κοντά. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει οι σεναριογράφοι της σειράς έχουν στα σκαριά δύο εναλλακτικά φινάλε.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το οριστικό φινάλε της Δρόσως και του Κωνσταντή

Το πρώτο φινάλε ήταν πιο κοντά στο βιβλίο και ήθελε τον Σέργιο να έχει μεγαλώσει και να αποκάλυπτε στην μνηστή του, την ιστορία της οικογενείας του και του Διαφανίου γενικότερα.

Άγριες Μέλισσες-3-πρωταγωνιστές-θα-φύγουν-από-την-σειρά-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Παγώνα τρέμει τους Άβαντες

Το δεύτερο φινάλε θέλει την σειρά να τελειώνει με την πτώση της Χούντας και ο καθένας – ή τέλος πάντων όσοι επιζούν – να παίρνουν τον δρόμο του. Όπως όλα δείχνουν τα δύο φινάλε υπάρχουν και ανάλογα οι σεναριογράφοι θα διαλέξουν αυτό που προτιμούν καλύτερα.

Όμως κάτι που δεν γνωρίζαμε και δεν είχαμε φανταστεί είναι ότι ανάλογα με το φινάλε που θα επιλέξουν θα φανεί και ποιοι πρωταγωνιστές θα μείνουν μέχρι το τέλος ή όχι. Μέχρι τώρα δεν έχει αποφασιστεί ποια από τα δύο φινάλε θα επιλέξουν.

Άγριες Μέλισσες-3-πρωταγωνιστές-θα-φύγουν-από-την-σειρά-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ξανθός τα βρίσκει σκούρα με τον Ζάχο

Έτσι ούτε οι ηθοποιοί γνωρίζουν τι…ξημερώνει για τους χαρακτήρες που ενσαρκώνουν. Οπότε θα κάνουν κανονικά γυρίσματα και θα περιμένουν. Πότε θα παρθεί η τελική απόφαση; Όπως όλα δείχνουν μάλλον προς στα τέλη του Ιουνίου.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη λέει αυτό που όλοι περιμέναμε-Δεν με ενδιαφέρεις Δούκα πια

Άλλωστε η σειρά θα προβάλλει το τελευταίο της επεισόδιο τέλος Ιουνίου Πάντως μην είστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχουν και ανατροπές σε όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Πληροφορίες θέλουν τρεις από τους πρωταγωνιστές της σειράς να απουσιάζουν στο μεγάλο φινάλε.

Άγριες Μέλισσες-3-πρωταγωνιστές-θα-φύγουν-από-την-σειρά-

Οπότε για μερικούς δεν θα υπάρξει το ευτυχισμένο τέλος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο μικρός Σέργιος θα μάθει όλη την αλήθεια για την μητέρα του και αυτό φυσικά θα ανατρέψει τα πάντα στις ισορροπίες του Διαφανίου.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close