Άγριες Μέλισσες: Η Παγώνα τρέμει τους Άβαντες

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δραματικές καθώς η Παγώνα τρέμει τους Άβαντες.

Όσα αποκάλυψε η τηλεοπτική Παγώνα από τις Άγριες Μέλισσες σε συνέντευξή της για την συνέχεια της σειράς. 

Αχ Παγώνα μου και εμείς τρέμουμε μαζί σου η αλήθεια είναι!!! Δεν τον βλέπω καλά τον γιόκα σου

Η τηλεοπτική Παγώνα ή αλλιώς Δανάη Λουκάκη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο ΤΥΠΟΣ TV και μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στα συναισθήματά της τώρα που οι Άγριες Μέλισσες φτάνουν στο τέλος τους, για τις εξελίξεις με την Παγώνα αλλά και για τα επόμενα βήματά της. Διαβάστε παρακάτω: 

Πώς κυλά η τρίτη και τελευταία σεζόν στις «Μέλισσες»; Δημιουργεί μία συναισθηματική φόρτιση το ότι γνωρίζετε ότι φέτος η σειρά ολοκληρώνεται;

Σκεφτόμουν πριν από λίγες ώρες ότι οι «Άγριες Μέλισσες» ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, τέτοια εποχή. Ήταν Μάρτιος του 2019 που με είχαν καλέσει για να κάνω μία συνάντηση με τον Λευτέρη Χαρίτο και την casting director της σειράς. Δεν έχω καταλάβει πώς έχει περάσει ο καιρός…

Άγριες Μέλισσες-η-Παγώνα-φοβάται-τους-Άβαντες-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη λέει αυτό που όλοι περιμέναμε-Δεν με ενδιαφέρεις Δούκα πια

Για την τρίτη χρονιά τώρα, είναι μία διαφορετική σεζόν. Έχει αλλάξει το κέντρο βάρους, έχουν μπει πολλοί νέοι ήρωες με ενδιαφέρουσες ιστορίες, η χροιά του σεναρίου έχει έντονο το κοινωνικοπολιτικό στοιχείο της τότε εποχής. Σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα τελειώσει η σειρά, θα είναι σοκ νομίζω!

Οι ηθοποιοί δεν έχετε εικόνα για το ποιο θα είναι το τέλος;

Ειλικρινά καμία! Αυτό πάντοτε συνέβαινε. Δεν ξέραμε πώς θα τελειώσει η κάθε σεζόν. Νομίζω ούτε οι σεναριογράφοι ξέρουν ποιο θα είναι το τέλος της σειράς.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ξανθός τα βρίσκει σκούρα με τον Ζάχο

Εμείς οι ηθοποιοί το μαθαίνουμε τελευταίοι και έχει εκπληκτικό ενδιαφέρον όταν παίρνουμε στα χέρια μας το σενάριο. Μας επιφύλασσαν πάντα εκπλήξεις και νομίζω ότι το φινάλε θα είναι το ίδιο ανατρεπτικό και για εμάς.

Νιώθεις ότι οι «Μέλισσες» τελειώνουν με τον πήχη ψηλά;

Η ποιότητα της δουλειάς μας δεν έχει αλλάξει καθόλου. Όλοι μας δουλεύουμε με τον ίδιο ζήλο, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό είναι η σπουδαιότερη επιτυχία. Δεν είναι εύκολο για τρία ολόκληρα χρόνια να δουλεύεις 10ωρα και να υπερβάλλεις εαυτόν. Αγαπάμε πολύ τη σειρά αυτή, όλοι βάλαμε το λιθαράκι μας γι’ αυτή την επιτυχία.

Άγριες Μέλισσες-η-Παγώνα-φοβάται-τους-Άβαντες-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα αυτοκτονεί

Μία σειρά που διαρκεί τρεις σεζόν έχει το «δικαίωμα» να δει τα ποσοστά της να πέφτουν ελαφρά;

Είναι πολύ λογικό, ειδικά σε μία σεζόν όπως αυτή που διανύουμε που η μυθοπλασία πρωταγωνιστεί παντού. Ιδιωτικά κανάλια, δημόσια τηλεόραση έχουν επενδύσει πολύ και η πίτα μοιράζεται. Εγώ με αυτή την εξέλιξη είμαι εξαιρετικά χαρούμενη, συνάδελφοι ηθοποιοί, άνθρωποι πίσω από τις κάμερες έχουν δουλειά.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το οριστικό φινάλε της Δρόσως και του Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Η Παγώνα τρέμει τους Άβαντες

Μην ξεχνάμε ότι όταν οι «Άγριες Μέλισσες» έκαναν πρεμιέρα, δεν υπήρχε άλλη σειρά τέτοιων προδιαγραφών. Είναι ευτυχές ότι η μυθοπλασία εξαιτίας των «Μελισσών» βγήκε ξανά μπροστά.

Οι «Μέλισσες» είναι ένα σίριαλ-σταθμός γιατί επαναπροσδιόρισε τα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση. Μόνο και μόνο γι’ αυτό θα τις μνημονεύουμε για πολύ καιρό ακόμη. Άλλαξε το τοπίο…

Βγήκαν νέοι ηθοποιοί, κι εγώ ανάμεσα σε αυτούς, ενώ οι ήδη καταξιωμένοι απογείωσαν το ρεπερτόριό τους. Το κοινό επίσης γνώρισε ταλαντούχους σεναριογράφους. Θεωρώ ότι άλλαξε σε πολλούς τη ζωή.

Τι θα σου λείψει περισσότερο από αυτή τη σειρά;

Η καθημερινότητα, πέρασα με αυτούς τους ανθρώπους δύο καραντίνες. Δεν έβλεπα την οικογένειά μου αλλά έβλεπα τους συναδέλφους μου. Έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον, βλεπόμαστε κάθε μέρα. Ξαφνικά δεν ξέρω πώς θα νιώθω που δεν θα τους βλέπω ή που θα βλέπω άλλους συναδέλφους. Νομίζω θα μου κακοφανεί πάρα πολύ.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βασανίζει φρικτά Σταμάτη και Κυριάκο

Έχεις σκεφτεί το επόμενό σου βήμα;

Θα ήθελα κάτι τελείως διαφορετικό, μία κωμωδία. Μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες» αναδείχτηκε μία πλευρά μου επαγγελματική που δεν ήξερα ότι έχω. Υποδύθηκα μία γυναίκα πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία μου, μητέρα, με δραματικά στοιχεία.

Άγριες Μέλισσες-η-Παγώνα-φοβάται-τους-Άβαντες-

Ο κόσμος τι σου λέει όταν σε συναντά;

Ο κόσμος παθαίνει σοκ όταν με συναντά στον δρόμο, γιατί νομίζουν ότι είμαι πολύ μεγαλύτερη λόγω ρόλου. Μου λένε συχνά «από κάπου σε ξέρω», αλλά δεν μπορούν να κάνουν την ταύτιση!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο παπά γρηγόρης επιστρέφει στην εκκλησία

Με έχουν συνδέσει με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας και τους μπερδεύω. Αυτό για μένα είναι πολύ ωραίο, γι’ αυτό είπα παραπάνω ότι θέλω να κάνω κάτι τελείως κόντρα την επόμενη χρονιά.

Αν σου γινόταν πρόταση από το συγγραφικό δίδυμο των «Μελισσών» για τη νέα σειρά που ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1, θα ήσουν ανοιχτή;

Θα το συζητούσα με τεράστια χαρά, αλλά δεν ξέρω αν θα ήταν σωστό να πάρουν ηθοποιούς από τις «Μέλισσες» που έχουν ταυτιστεί με την εν λόγω σειρά. Δεν με συμφέρει αυτό που λέω, αλλά τι να κάνουμε! (γέλια)

Επιστρέφοντας στο παρόν της σειράς, πώς θα δούμε την Παγώνα να εξελίσσεται;

Η κρίση που περνάμε σαν οικογένεια κλιμακώνεται… Ο Θανάσης θα λογικευτεί, αλλά η οικογένεια θα συνεχίσει να ζει με τον φόβο για τους Άβαντες. Θα ζούμε με φόβο για αντίποινα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close