Άγριες Μέλισσες : Αυτή θα είναι η τιμωρία των Σεβαστών

Άγριες Μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε την τιμωρία των Σεβαστών 

Στο κελί 33 σε βλέπω Δούκα μου…Δεν μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένη με αυτο το τέλος για την queen θέλω σε αυτό το spoiler να είναι κουβας

Η τιμωρία των Σεβαστών

Άγριες Μέλισσες : Αυτή θα είναι η τιμωρία των Σεβαστών

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες : Η Μυρσίνη συμμαχεί με Ζωή για να διαλύσουν τον Ακύλα

Το αγαπημένο θέμα των τηλεθεατών της σειράς είναι πάντα το φινάλε της αδίστακτης οικογένειας. Θα τιμωρηθεί ο Δούκας; θα μπει στη φυλακή η Μυρσίνη; τι θα γίνει με τον Μελέτη; είναι μερικές από τις ερωτήσεις που κάνουν οι φανατικοί των μελισσών, και το TV serial φυσικά έχει την απάντηση.

Ο Δούκας Σεβαστός, ο ξακουστός άρχοντας του κάμπου, θα μπει τελικά φυλακή για τα Εγκλήματα του και το τέλος θα του το δώσει η ίδια η Αντιγόνη, η οποία και θα παραδεχτεί πως είχε ψευδομαρτυρήσει για χάρη του. Η τιμωρία για τον άλλοτε ισχυρό άντρα θα είναι τα ισόβια.

Άγριες Μέλισσες : Αυτή θα είναι η τιμωρία των Σεβαστών

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η κατάρα της Μυρσίνης στην Ελένη

Για τα παιδιά θα μείνει μία γλυκόπικρη γεύση, αλλά η Μυρσίνη θα το φέρει βαρέως! Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα παιδιά της θα της γυρίσουν την πλάτη και εκείνη θα μείνει μόνη παρέα με τις αναμνήσεις της και την Αγορίτσα, που θα τη φροντίζει.

Άγριες Μέλισσες : Αυτή θα είναι η τιμωρία των Σεβαστών

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Παντρεύεται η Ασημίνα με τον Νικηφόρο

Η αρχόντισσα του Διαφανίου θα έχει πια χάσει το μυαλό της σύμφωνα με το TV serial και θα γίνει σκιά του εαυτού της. Ο μεγαλύτερος της φόβος να μην πεθάνει σαν την πεθερά της, θα γίνει πραγματικότητα. Τέλος, ο Μελέτης δεν θα έχει και εκείνος καλό φινάλε, καθώς θα βάλει τέλος στη ζωή του μη αντέχοντας πια να είναι αυτό το τέρας.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close