Άγριες μέλισσες : Η Μυρσίνη συμμαχεί με Ζωή για να διαλύσουν τον Ακύλα

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Μυρσίνη να συμμαχεί με την Ζωή για να διαλύσουν τον Ακύλα . 

Τι συνάντηση κορυφής είναι αυτή;;; Αυτή η ένωση θα φέρει ΠΑΝΙΚΟ… Τρέμε Ακύλα ΛΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα

Ο Ακύλας προδίδει τη Μυρσίνη αποκαλύπτει τη συμμαχία τους και ο Δούκας τρελαίνεται- Η Μυρσίνη ανακαλύπτει τους επίδοξους δολοφόνους του Κωνσταντή…

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μυστική συνεργασία της Μυρσίνης με τον Ακύλα λήγει άδοξα, αλλά εκείνος για να την εκδικηθεί αποκαλύπτει τα σχέδια τους στους Σεβαστούς και η σύγκρουση δεν αργεί να έρθει.

Άγριες μέλισσες : Η Μυρσίνη συμμαχεί με Ζωή για να διαλύσουν τον Ακύλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Δούκας επιστρέφουν στο Διαφάνι

Η είδηση πως ο Ακύλας και ο Μελέτης συνελήφθησαν, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, έδωσε ανάσα αισιοδοξίας σε όσους προσπαθούν να αποδείξουν την ενοχή του πρώτου. Ωστόσο, Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, και οι δύο καταφέρνουν να βγουν από τη φυλακή. Βέβαια, ο Ακύλας νιώθει πια τον κλοιό να σφίγγει και για αυτό θα δούμε μεγάλες αποκαλύψεις, που θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Αρχικά, η αποφυλάκιση του Μεγαρίτη και του Μελέτη προκαλεί καινούργια αναστάτωση, κυρίως στον Δούκα, που βλέπει πως ο εχθρός του είναι ανίκητος. Ο Σεβαστός, πιστεύοντας πως χάνει το παιχνίδι με το αεροδρόμιο, μπαίνει ξανά σε σκοτεινά μονοπάτια.

Άγριες μέλισσες : Η Μυρσίνη συμμαχεί με Ζωή για να διαλύσουν τον Ακύλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η κατάρα της Μυρσίνης στην Ελένη

Παίρνει κρίσιμες αποφάσεις κρυφά από όλους και ρισκάρει τα πάντα προκειμένου να καταφέρει να βγει νικητής και να σώσει το Διαφάνι. Την ίδια στιγμή, η Ζωή έχει στα χέρια της τον φάκελο του Θάνου με στοιχεία που καίνε τον Άκύλα.

Η ίδια επιστρέφει από την Αθήνα στο χωριό και δίνει τον φάκελο στη Μυρσίνη ζητώντας της να τον παραδώσει στον Δούκα. Ωστόσο, εκείνη θα κάνει μία αναπάντεχη ανακάλυψη. Ανοίγει τον φάκελο, διαβάζει τα στοιχεία και βλέπει κάποιες φωτογραφίες.

Άγριες μέλισσες : Η Μυρσίνη συμμαχεί με Ζωή για να διαλύσουν τον Ακύλα

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 93 , 94 , 95 , 96

Ανάμεσα, όμως, σε αυτά που βλέπει διακρίνει σε μια φωτογραφία και τα πρόσωπα των επίδοξων δολοφόνων του Κωνσταντή, οι οποίοι προσπάθησαν να τον σκοτώσουν μαχαιρώνοντάς τον εκείνο το βράδυ έξω από το μαγαζί του. Η Μυρσίνη αναγνωρίζει τους δύο άντρες και σοκαρισμένη διαπιστώνει πως η επίθεση στον γιο της ήταν σχεδιασμένη από τον Ακύλα.

Η ίδια, φυσικά, δεν αποκαλύπτει στον Δούκα τις φωτογραφίες των αντρών που μαχαίρωσαν τον Κωνσταντή σύμφωνα με το my TV, ενώ λίγο αργότερα λήγει τη μυστική συνεργασία της με τον Ακύλα. Η κίνηση της, όμως, εξοργίζει τον Μεγαρίτη, ο οποίος δεν σκοπεύει να την αφήσει ατιμώρητη, καθώς χωρίς τη στήριξη της είναι πια μόνος. Εν τω μεταξύ, μία μεγάλη φωτιά στις Καρυές προκαλεί πανικό σε όλους αλλά και αναπάντητα ερωτήματα.

Άγριες μέλισσες : Η Μυρσίνη συμμαχεί με Ζωή για να διαλύσουν τον Ακύλα

Δείτε επίσης  : Άγριες Mέλισσες: Η χαριστική βολή της Κορίνας στον Ακύλα

Η Ελένη είναι σίγουρη για την ενοχή του Δούκα για τις φωτιές που ξέσπασαν και συγκρούονται μαζί του. Η ίδια παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει πόλεμο τόσο με τον Ακύλα όσο και με τον Δούκα, παρά την απροθυμία όλων. Ταυτόχρονα, η Μυρσίνη δείχνει τις φωτογραφίες στον Κωνσταντή για να σιγουρευτεί για την ενοχή των δύο αντρών που απεικονίζονται, ενώ ζητάει από τη Ζωή να μην πει κουβέντα σε κανέναν.

Θέλει να εκδικηθεί για όσα πέρασε ο γιος της. Την επόμενη μέρα, όμως, ο Ακύλας θα προβεί σε μία αποκάλυψη που θα φέρει ξανά τα πάνω κάτω στο σπίτι των Σεβαστών. Ο Μεγαρίτης, θέλοντας να εκθέσει την Μυρσίνη και να δημιουργήσει αναστάτωση στο αντίπαλο στρατόπεδο, αποκαλύπτει στον Δούκα τη συνεργασία του με τη Μυρσίνη.

Άγριες μέλισσες : Η Μυρσίνη συμμαχεί με Ζωή για να διαλύσουν τον Ακύλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας με τον Μελέτη μπαίνουν φυλακή

Ο Δούκας τρελαίνεται και δεν μπορεί να πιστέψει πως ακόμη μία φορά η γυναίκα του ενήργησε πίσω από την πλάτη του και εναντίον όσων σχεδίαζε. Όλοι συγκρούονται μαζί της, αλλά η Μυρσίνη βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του Μελέτη, ο οποίος τη στηρίζει.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close