Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το μεγαλοφυές σχέδιο του Νικηφόρου

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτό είναι το μεγαλοφυές σχέδιο του Νικηφόρου.

ΝΙΚΗΦΟΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥΥΥΥ!!! ΕΣΥ ΜΠΡΟΣΤΑ και μεις με σημαίες και λάβαρα από πίσω!!!

Στην Αθήνα, ο Νικηφόρος  τα παίζει για όλα για όλα για να παγιδεύσει τον Ξανθό και τον Ακύλα και σώσει το Διαφάνι. Ο Μελέτης συγκεντρώνει το δικό του στρατό και σταματά την επέλαση του πεθερού του, ενώ ο Ζάχος αντιμετωπίζει πλέον τον Πέτρο ως εχθρό.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης φτιάχνει στρατό για να πολεμήσει τον Ακύλα

Στην Αθήνα, ο Νικηφόρος χρησιμοποιεί όλα του τα όπλα για να πείσει τον Θεόδωρο να κινηθεί εναντίον του αδερφού του, του Μαρίνου Ξάνθου. Όμως εκείνος, γνωρίζοντας τη δύναμή του, διστάζει να πάρει ένα τόσο μεγάλο ρίσκο και να του εναντιωθεί.

Ένας Σεβαστός, βέβαια, ποτέ δεν τα βάζει εύκολα κάτω. Μία τυχαία συνάντηση που θα έχει ο Νικηφόρος με έναν παλιό του συνάδελφο θα τον οδηγήσει στο να καταστρώσει ένα νέο και εξαιρετικά παράτολμο σχέδιο, που έχει ως στόχο να παγιδεύσει τόσο τον Ξανθό όσο και τον Ακύλα.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μάρω δεν θα ήθελε ποτέ να σε δει πληγωμένο

Αυτήν τη φορά, παίρνει ο ίδιος το ρίσκο. Προσεγγίζει τον Ξανθό και του εκφράζει την αφοσίωσή του στο καθεστώς. Έπειτα, του προτείνει μία συνεργασία στο πλάνο κατασκευής του στρατιωτικού αεροδρομίου, η οποία θα αφήσει και τα δύο μέρη ικανοποιημένα. Πιεσμένος μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και με τον Ακύλα να επιμένει για την εξυπηρέτηση των δικών του σκοπών, ο Ξανθός αρχίζει να καλοσκέφτεται την πρόταση του Νικηφόρου.

Δεν φαντάζεται, βέβαια, πως ο μικρότερος από τους Σεβαστούς, που ήδη κατέχει μία καλή θέση στη Νομαρχία, προσεγγίζει παράλληλα τον αδερφό του, προσπαθώντας να τον πείσει να παλέψουν μαζί ώστε να πετύχουν την έξοδο του από το ίδρυμα. Το σχέδιο, μάλιστα, δείχνει να πηγαίνει κατ’ ευχήν, όταν τα νέα για το ταξίδι του στην Αθήνα φτάνουν σε αυτούς που δεν έπρεπε.

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το μεγαλοφυές σχέδιο του Νικηφόρου

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη Δεν θα μας μένει ούτε δέντρο

Οι Σεβαστοί κάνουν μία απέλπιδα προσπάθεια να ανατρέψουν την απόφαση αυτή, όμως ξέρουν ότι η υπόθεση είναι χαμένη. Ο Ακύλας κάνει μία θριαμβευτική εμφάνιση μπροστά στους κατοίκους, τονίζοντας ότι, μέσα από όσα έγιναν, εκείνος βγήκε και πάλι νικητής. Όμως για άλλη μία φορά, βρίσκει χωριό συσπειρωμένο απέναντί του, έτοιμο να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια του.

Μετά την τελείως απροσδόκητη επέμβαση του Μελέτη, ο οποίος έχει φροντίσει στο μεταξύ να συγκεντρώσει το δικό του στρατό εναντίον του πεθερού του, ο Ακύλας είναι για άλλη μία φορά αναγκασμένος να υποχωρήσει. Μέσα του βράζει, όμως καταφέρνει να διατηρήσει το ψύχραιμο και ψυχρό προσωπείο του και υπόσχεται στους Διαφανιώτες να επιστρέψει πολύ σύντομα, προετοιμασμένος και έτοιμος να πραγματοποιήσει το σχέδιό του.

Άγριες-Μέλισσες-Μελέτης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Μπάμπης κινδυνεύουν

Όμως πλέον οι ισορροπίες έχουν αλλάξει. Ο Ξανθός, δελεασμένος από την πρόταση του Νικηφόρου, δίνει προτεραιότητα στη συνεργασία του και κρατά αποστάσεις από τον Μεγαρίτη, που ήδη κουβαλά το στίγμα του καταχραστή, δημόσιας περιουσίας.

Όσο για τον ίδιο τον Νικηφόρο, ξέρει καλά πως για να πετύχει το σχέδιο του, θα πρέπει να πάρει με το μέρος του τη Ρένα κάτι που αυτήν τη στιγμή φαντάζει ακόμα πιο δύσκολο από τη συμμαχία του με το Ξανθό. Όμως θα προσπαθήσει να το κάνει, προτείνοντάς της να αναλάβει η ίδια τη διεύθυνση του έργου όταν πια οριστικοποιηθεί η τοποθεσία του.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας τιμωρεί την Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 113 , 114 , 115 , 116

Ο Δούκας, δεν γνωρίζει τίποτα από τα σχέδια του γιου του, έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται για την ήττα, που θα σημαίνει και την απώλεια του μεγαλύτερου μέρους των κτημάτων των Σεβαστών. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού 7ΜέρεςTv, κι όταν μαθαίνει πως ο Νικηφόρος και μαζί του και ο Κωνσταντής ετοιμάζονται να συνεργαστούν με τον εχθρό, σοκάρεται όμως δεν αργεί να σκεφτεί πως κάτι μπορεί να κρύβεται από πίσω…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close