Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 113 , 114 , 115 , 116

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 113 , 114 , 115 , 116 Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 113 στις 16/5/2022

επεισόδιο 113

Δευτέρα

Ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να πείσει τον Θόδωρο να κινηθεί εναντίων του Ξανθού γεγονός που τον Απογοητευεί. Παράλληλα ο Μπάμπης παραδέχεται στην Κορίνα για τα λεφτά που έκλεψε ο Κυριάκος και συγκρούονται άσχημα. Η Δρόσω παίρνει μία σημαντική απόφαση θα χαροποιήσει τον Κωνσταντή.

Άγριες Μέλισσες-Κορίνα-Μπάμπης-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μάρω δεν θα ήθελε ποτέ να σε δει πληγωμένο

Ο Πέτρος εξαφανίζεται απ’ την κρυψώνα του. Ο Ζάχος θα έχει μία απρόσμενη επίσκεψη στο νοσοκομείο που θα ταράξει και πάλι τα νερά.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 114 στις 17/5/2022

επεισόδιο 114

Τρίτη

Η αναπάντεχη επίσκεψη του Πέτρου στο νοσοκομείο που βρίσκεται ο Ζάχος θα έχει μία αναπάντεχη κατάληξη. Ο Νικηφόρος καταφέρνει να προσεγγίσει τον Ξανθό ενώ παράλληλα πείθει τον αδερφό του, τον Θεόδωρο να ξεκινήσουν τη μάχη για να βγει απ’ το ίδρυμα. Ο Ακύλας βάζει να παρακολουθούν την Κορίνα καθώς υποψιάζεται πως κάτι καινούργιο συμβαίνει στη ζωή της.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Μπάμπης κινδυνεύουν

Ο Δούκας, η Μυρσίνη αλλά και η Ρένα αποκαλύπτουν πως ο Νικηφόρος κατέβηκε στην Αθήνα με την Ασημίνα. Ο Μελέτης αρχίζει να συγκεντρώνει τον δικό του στρατό για να τα βάλει με τον Ακύλα. Κι ενώ όλοι ψάχνουν τον Πέτρο εναγωνίως, τα ίχνη του οποίου έχουν εξαφανιστεί, ο Ζάχος θα αποκαλύψει στην Ελένη και στον Λάμπρο κάτι που θα τους σοκάρει.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 115 στις 18/5/2022

επεισόδιο 115

Τέταρτη

Όλοι είναι ανάστατοι με την αποκάλυψη του Ζάχου. Εκείνος όμως δείχνει αμετανόητος. Η Πηνελόπη γίνεται μάρτυρας μιας απρόσμενης επίσκεψης στο τυροκομείο. Ο Μπάμπης με την Κορίνα υποψιάζονται πως τους παρακολουθούν.

Άγριες-Μέλισσες-Πηνελόπη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Δούκας Σεβαστός

Οι απαλλοτριώσεις εγκρίνονται και οι Σεβαστοί προσπαθούν να ανατρέψουν την απόφαση. Όλο το χωριό στήνεται απέναντι στον Ακύλα για να τον εμποδίσει. Ένας απροσδόκητος σύμμαχος θα εμφανιστεί και για να στηρίξει με λάθος τρόπο την προσπάθεια τους.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 116 στις 19/5/2022

επεισόδιο 116

Πέμπτη

Ο Ακύλας έξαλλος αναγκάζεται να υποχωρήσει με την υπόσχεση να επιστρέψει προετοιμασμένος. Ο Ξανθός δίνει προτεραιότητα στη συνεργασία του με τον Νικηφόρο και κρατάει αποστάσεις απο τον Ακύλα.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 109 , 110 , 11 , 112

Όλοι προσπαθούν να πείσουν τον Ζάχο πως έχει κάνει λάθος στο θέμα του Πέτρου. Ο Νικηφόρος αναγκάζεται να κάνει μία απρόσμενη πρόταση στη Ρένα. Ο Δούκας προετοιμάζεται για την ήττα την ίδια στιγμή που μαθαίνει πως οι γιοι του ετοιμάζονται να συνεργαστούν με τον εχθρό.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close