Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη: Δεν θα μας μένει ούτε δέντρο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Μυρσίνη  να λέει : Δεν θα μας μένει ούτε δέντρο.

Ε ναι Μυρσίνη μου , εσύ ξέρεις από δέντρα αν θυμηθούμε το παρελθόν…

Οι Καρυές απορρίπτουν τη συνεργασία με τους Σεβαστούς και πλέον η περιουσία τους διατρέχει κίνδυνο. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη προειδοποιούν τους γιους τους ότι θα τα χάσουν όλα και η προσπάθεια των Σεβαστών να κερδίσουν χρόνο για το αεροδρόμιο πέφτει στο κενό:

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Μπάμπης κινδυνεύουν

Αν συνεχίσουμε έτσι θα τα χάσουμε όλα! Δεν θα δεν θα μας μείνει ούτε δέντρο τους λέει η Μυρσίνη, ενώ ο Δούκας της προειδοποιεί: Πρέπει να βρείτε τρόπο να κερδίσετε χρόνο! Νικηφόρε μιλά με τη Ρένα και προσπάθησε να την πείσεις.

Όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να συμβεί καθώς η Ρένα, η οποία ανέλαβε τις ευθύνες του πατέρα της μετά τον θάνατο του και εξαιτίας του χωρισμού της με τον Νικηφόρο, πάει κόντρα στην ισχυρή οικογένεια από  θυμό και πείσμα.

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Ο Νικηφόρος κάνει συμφωνία με τον Διάολο

Ο Δούκας και η Μυρσίνη αποφασίζουν να προχωρήσουμε σ’ ένα παράτολμο σχέδιο προκειμένου να μη χάσουν την περιουσία τους. Συναντούν τον Φραγκουδάκη και με τη συγκατάθεσή του να πιέζουν τα παιδιά τους να δεχτούν το αεροδρόμιο στο Διαφάνι αν χρειαστεί.

Εκείνοι όπως είναι φυσικό αντιδρούν καθώς μία τέτοια απόφαση θα φέρει Νικηφόρο και Κωνσταντή αντιμέτωπους με τους συγχωριανούς τους όσο και με τις αδερφές Σταμίρη. Ο γνωστός και κλασικός Δούκας Σεβαστός! Έλα και είχες καιρό να δείξεις τι πραγματικά είσαι! Γι’ αυτό μάλλον μας έδωσες την περιουσία σου για να βρεθούμε εμείς αντιμέτωποι συγχωριανούς μας! Αυτός ήταν ο σκοπός σου, έτσι; Παραδέξου το, του επιτίθεται ο Νικηφόρος, ενώ ο Κωνσταντής παίρνει τον αδερφό του να φύγουν.

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Δούκας Σεβαστός

Στη συνέχεια, η Μυρσίνη συναντάει τον Κωνσταντή και προσπαθεί να τον πείσει να δωροδοκήσουν έναν αξιωματούχο της κυβέρνησης και εκείνος δέχεται να το κάνει. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi σίριαλ, έτσι για ακόμα μια φορά ο Κωνσταντής θα κάνει παράνομες πράξεις στο όνομα της οικογένειας του για να σωθεί η περιουσία των Σεβαστών.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close