Άγριες Μέλισσες: Η Μάρω δεν θα ήθελε ποτέ να σε δει πληγωμένο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκινητικές- Η Μάρω δεν θα ήθελε ποτέ να σε δει πληγωμένο

Ο Λάμπρος και η Ελένη πρέπει να γίνουν οι ψυχολόγοι του χωριού…

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Μπάμπης κινδυνεύουν

Ο Ακύλας έξαλλος με την επίθεση που του έκανε το χωριό βρίσκει και την οικογένειά του απέναντι. Ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος δεν φεύγουν από το πλευρό του Ζάχου που θρηνεί τον άδικο χαμό της μητέρας του. Δεν έχει πλέον τίποτα στον κόσμο να τον κρατάει όρθιο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες : Ο Νικηφόρος κάνει συμφωνία με τον Διάολο

Έχασε τη γυναίκα του που αγαπούσε, τη δουλειά που ονειρευόταν και τη μονάκριβη μητέρα του. Η ψυχολογία του είναι στα τάρταρα και η Ελένη με τον Λάμπρο προσπαθούν να του συμπαρασταθούν.

Άγριες Μέλισσες-κύρα Μάρω-

Είναι δύσκολο το ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά, πώς είναι να χάνεις τους γονείς σου όμως πρέπει να κάνεις κουράγιο. Η Μάρω δεν θα ήθελε να σε δει ποτέ πληγωμένο. Θα δεις ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές σου.” του λένε.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Δούκας Σεβαστός

Την ίδια ώρα ο Σταμάτης συγκρούεται με τον Παναγιώτη για τα μάτια της Βιολέτας ενώ ο Ντούνιας εκμεταλλεύεται την άσχημη ψυχολογία του Ζάχου και τον χειραγωγεί για να πάρει τις πληροφορίες που θέλει.

Δείτε ακόμα Άγριες μέλισσες: Ο Ακύλας εκφοβίζει Κορίνα και Μελέτη

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ στο Διαφάνι κι ενώ η Ουρανία με τον Άλκη και την οικογένειά της είναι έτοιμοι να φύγουν στην Αμερική η Ουρανία αρχίζει να κάνει δεύτερες σκέψεις για το ταξίδι αυτό. Δεν είναι εύκολο άλλωστε να παρατηρήσει όλη της τη Ζωή.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία θα φέρει την ανατροπή

Ο ντουνιάς δίνει εντολή να συλλάβουν τον Πέτρο και εκείνος καταφέρνει να ξεφύγει από τους άντρες του και ζητάει καταφύγιο από τον Λάμπρο. “Πρέπει να με βοηθήσεις να κρυφτώ, έχουνε βγάλει ένταλμα εναντίον μου.

Κάποιος μας πρόδωσε και φοβάμαι πώς πάει το μυαλό μου σε κάποιο άτομο.” λέει και ο Λάμπρος με την Ελένη τον κοιτάζουν σαστισμένοι.

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-Λάμπρος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία θα φέρει την ανατροπή

Ο Λυκογιάννης με κατέδωσε! Μου την είχε στημένη! Μας έκανε τόσο καιρό τον καλό για να σώσει το τομάρι του αλλά όπως φαίνεται δεν ξέφυγε ποτέ από το συνάφι του” ισχυρίζεται και η Ελένη φοβάται πως υποψίες του είναι αληθινές. Όλοι πλέον υποψιάζονται ξανά τον Ζάχο και τον κρατάνε έξω από όσα κανονίζουν.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close